60+ Palvelut

Liikunta on erityisen tärkeää ikääntyvälle ihmiselle. Liikunnalla on suotuisia vaikutuksia ikäihmisten terveyteen, sekä toiminta- ja liikkumiskyykyyn. Liikunta vaikuttaa myönteisesti myös mielialaan, muistiin ja arjessa jaksamiseen. On tärkeää liikkua monipuolisesti, jotta eri ominaisuudet kehittyvät tasaisesti.

Meiltä löydät monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, personal trainer- valmennuksia ja ryhmävalmennuksia yli 60+ vuotiaille naisille. Palvelut on suunnattu juuri ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ammattilaisten ohjaamana. 

60 + ryhmäliikuntatunnit

60+ ryhmäliikuntatunnit on suunniteltu erityisesti yli 60-vuotiaille naisille. Tunnit ovat monipuolisia ja kehittävät niin voimaa, kestävyyttä kuin tasapainoakin.

30 minuutin mittainen sisäpyöräily-tunti ainoastaan yli 60-vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörän säädöt, perustekniikat sekä tutustutaan lajiin. Työ- ja palautusosuudet vuorottelevat, vastuksilla saat muokattua treenin juuri sinulle sopivaksi. Treeniä tahdittaa menevä musiikki.

 

FysioMix -tunnilla yhdistyy kognitiivisten taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä fysioterapeuttinen harjoittelu. Tunnilla on vaihtuva teema esimerkiksi: olkapää, lantionhallinta, ryhti. Hauskat ongelmanratkaisutehtävät auttavat pitämään muistin ja mielen virkeänä.

Puolen tunnin mittainen aamupäivätreeni kuntosalilla. Tunnilla puolet liikkeistä tehdään Kinesis-seinällä ja puolet vapailla painoilla tai oman kehon painoa hyödyntäen. Ennakkoilmoittautuminen tuntilukkarin kautta. Tunnit pidetään Voima-salissa.

Tehokas lihaskuntoa ja hapenottokykyä kehittävä tunti. Monipuolisella tunnilla käytetään erilaisia välineitä, kuten kahvakuula, käsipainot ja kuminauha. Tunnin tason voit säätää itselle sopivaksi valitsemalla omaan kuntotasoosi sopivat painot.

Monipuolista harjoittelua erilaisilla teemoilla muun muassa keppijumppaa, lihasvoimaa, tasapainoa ja kehonhuoltoa. Tällä tunnilla saat vaihtelua ja harjoitat sekä kehoa että mieltä.

Suosittu Nivelrikko -ryhmä

Liikunta on nivelrikossa hyvä oireiden lievittäjä ja lihasvoiman, liikelaajuuden ja toimintakyvyn ylläpitäjä ja parantaja. Täsmäharjoitteet ja -venyttelyt kohdealueelle parantavat arjen toimintakykyä.

Valmennusryhmässä sinua ohjaa fysioterapeutti, jolloin harjoittelusi on turvallista ja saat myös monipuolisesti vinkkejä harjoitteluun kotona ja kuntosalilla. Voit käydä ryhmässä sinulle sopivilla viikoilla. Pienessä porukassa kuntoilu on mukavaa yhdessä tekemistä, huomioiden jokaisen omat rajoitukset.

Tule tutustumaan ensimmäinen kerta maksutta.
 

Valmennusryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 12.00.

5x kortti : 79€