60+ Palvelut

Liikunta on erityisen tärkeää ikääntyvälle ihmiselle. Liikunnalla on suotuisia vaikutuksia ikäihmisten terveyteen, sekä toiminta- ja liikkumiskykyyn. Liikunta vaikuttaa myönteisesti myös mielialaan, muistiin ja arjessa jaksamiseen. 

Meillä Liikuntakeskus Olossa huomioidaan kaikenikäiset nuorista senioreihin, sillä liikunta kuuluu kaikille ikään katsomatta. Yksi liikuntakeskuksemme erityispiirteistä on 60+ asiakkuus, joka on suunnattu nimensä mukaisesti yli 60-vuotiaille naisille. Asiakkuudella saat nauttia kaikista keskuksemme palveluista ja ryhmäliikuntatunneista aamusta iltapäivään (klo 5-15). Tarjoamme asiakkaillemme päivittäin monipuolista liikuntaa paikan päällä sekä etäyhteydellä – useita ryhmäliikuntatunteja, personal trainer -valmennuksia, ryhmävalmennuksia sekä kuntosalipalveluita. Liittyessäsi 60+ asiakkaaksi saat myös ilmaisen kuntokartoituksen, kuntosaliohjelman ja -ohjauksen sekä lääkärin konsultaatiokäynnin.  

60 + ryhmäliikuntatunnit

60+ asiakkuuden lisäksi tarjoamme 60+ ryhmäliikuntatunteja, jotka on suunniteltu erityisesti ikääntyville naisille. Tunnit ovat ammattilaisten ohjaamia monipuolisia tunteja, jotka  kehittävät niin voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta kuin tasapainoakin.

30 minuutin mittainen sisäpyöräily-tunti ainoastaan yli 60-vuotiaille. Tunnilla opetellaan pyörän säädöt, perustekniikat sekä tutustutaan lajiin. Työ- ja palautusosuudet vuorottelevat, vastuksilla saat muokattua treenin juuri sinulle sopivaksi. Treeniä tahdittaa menevä musiikki.

 

FysioMix -tunnilla yhdistyy kognitiivisten taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä fysioterapeuttinen harjoittelu. Tunnilla on vaihtuva teema esimerkiksi: olkapää, lantionhallinta, ryhti. Hauskat ongelmanratkaisutehtävät auttavat pitämään muistin ja mielen virkeänä.

Puolen tunnin mittainen aamupäivätreeni kuntosalilla. Tunnilla puolet liikkeistä tehdään Kinesis-seinällä ja puolet vapailla painoilla tai oman kehon painoa hyödyntäen. Ennakkoilmoittautuminen tuntilukkarin kautta. Tunnit pidetään Voima-salissa.

Tehokas lihaskuntoa ja hapenottokykyä kehittävä tunti. Monipuolisella tunnilla käytetään erilaisia välineitä, kuten kahvakuula, käsipainot ja kuminauha. Tunnin tason voit säätää itselle sopivaksi valitsemalla omaan kuntotasoosi sopivat painot.

Monipuolista harjoittelua erilaisilla teemoilla muun muassa keppijumppaa, lihasvoimaa, tasapainoa ja kehonhuoltoa. Tällä tunnilla saat vaihtelua ja harjoitat sekä kehoa että mieltä.

Napakka 30 minuutin pituinen sykettä nostava ja kuntoa kohottava tunti. Tunnilla tehdään lyhyitä sykkeen nostoja, mikä ylläpitää sydämen terveyttä ja kohottaa yleiskuntoa. Tunti pitää sisällään alkulämmittelyn, työosion ja loppujäähdyttelyn. Sykkeen nosto tapahtuu erilaisin askelluksin ilman koreografiaa ja halutessasi voit tehdä myös erilaisia hyppelyitä. HOX! Hypyt ovat lisävaihtoehtoja askellukseen, mikäli koet tarvitsevasi enemmän haastetta.

Suosittu Nivelrikko -ryhmä

Nivelrikon ensisijainen hoito on liikunta ja lihaskunnon ylläpito, jotta toiminta- ja liikkumiskyky säilyvät mahdollisimman kivuttomina ja normaaleina. Täsmäharjoitteet ja -venyttelyt kohdealueelle parantavat arjen toimintakykyä.

Valmennusryhmässä sinua ohjaa fysioterapeutti, jolloin harjoittelusi on turvallista ja saat myös monipuolisesti vinkkejä harjoitteluun kotona ja kuntosalilla. Voit käydä ryhmässä sinulle sopivilla viikoilla. Pienessä porukassa kuntoilu on mukavaa yhdessä tekemistä, huomioiden jokaisen omat rajoitukset.

Valmennusryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13.00.

5x kortti : 79€.
Tervetuloa tutustumaan ensimmäinen kerta maksutta.

Ohjaajana fysioterapeutti Juulia Aksila

Kysy lisää tai
p. 050 339 9816

Miksi juuri liikuntakeskus Olo?

Liikuntakeskuksellamme on lämminhenkinen tunnelma ja asiakkaamme pääsevät tutustumaan toisiinsa sekä ohjaajiimme. 

Treenaaminen ja harjoittelu tehdään yhdessä toisia kannustaen ja samalla myös itseä haastaen. Jokainen saa kuntoilla itselleen sopivalla tavalla ja omien rajoitusten mukaisesti. Kuntoilun jälkeen voit palautella kehoa ja mieltä ihanassa suomalaisen saunan löylyissä tai infrapunasaunan lämmöstä.

Liikuntakeskuksellamme on arkipäivisin aina asiantuntevaa henkilökuntaa paikalla, joilta voit kysyä apua tai vaihtaa kuulumisia. Me autamme sinua kohti liikkuvaa ja hyvinvoivaa elämää. 

Meille olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.