Etäliikuntapalvelut

Liikuntakeskus Olo tarjoaa liikunnan iloa ajasta ja paikasta riippumatta! 

Striimaamme livenä noin 50 ryhmäliikuntatuntia /viikossa asiakkaidemme kotiharjoitteluun. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen olo.fit etäliikuntakeskuksen tunnit, joita voit tehdä oman aikataulun mukaisesti missä ja milloin vain. Mikäpä olisi sen ihanampaa, kuin esimerkiksi mukaansa tempaava tanssitunti, tehokas kahvakuulailu tai rentouttava jooga omassa olohuoneessa tai vaikka mökillä.  

olo.fit

Liikuntakeskus Olon asiakkaat saavat käyttöönsä Suomen laadukkaimman olo.fit-etäliikuntakeskuksen palvelut. olo.fit on helppokäyttöinen koko perheelle sopiva kotitreenipalvelu verkossa, josta löytyy lähes 500 valmista treeniä. Monipuolisesta valikoimasta löytyy niin aloittelijoille kuin edistyneillekin sopivia 15–30 minuutin treenejä.

olo.fit sisältökirjastosta voit valita mm. ryhmäliikuntaa, kuntosalitreenejä, kehonhuoltoa, äitiystunteja, lastentunteja, urheilijoiden oheistreenejä ja 60+ ikäisille soveltuvia tunteja. LIVE-kanavalta näet suorana lähetyksenä Liikuntakeskus Olon ryhmäliikuntatunnit.  

Jumppaa yksin tai koko perheen kanssa Suomen eturivin ammattilaisten tunteja!