Valmennukset

Olipa tavoitteesi pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa, kiinteytyä tai vaikkapa voida paremmin arjessa, valmentajamme auttavat sinua onnistumaan!

Voit ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupastamme. Tilauksen saatuamme, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme valmennuksen yksityiskohdista tarkemmin paikan päällä.

Mikäli et ole varma, mikä valmennus olisi sinulle sopivin, voittaa laittaa meille viestiä  alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai ottaa yhteyttä suoraan valmentajiimme. Tässä esittelemme muutamia valmennusvaihtoehtoja. Kaikki valmennukset räätälöidään aina henkilökohtaisten tavoitteiden ja toiveiden mukaiseksi.

Muutos

PAINONPUDOTUS / LIIKUNNALLINEN ELÄMÄNTAPA /  SUJUVAMPI ARKI / PAREMMAT YÖUNET

Haaveiletko elämäntapamuutoksesta? Onko ylipainoa kertynyt vuosien saatossa ja liikkuminen unohtunut? Tämä valmennus vie sinut uuteen elämään! Saat tueksesi valmentajan, joka johtaa muutostasi terveempään, kevyempään ja elinvoimaisempaan arkeen.

Aloitamme PT muutos-valmennuksen lähtötasosi huomioiden. Keskitymme tasapuolisesti sekä ruokailuun, liikkumiseen, unen parantamiseen sekä arkiaktiivisuuteen, tarkoituksena parantaa kokonaisvaltaisesti elämänlaatuasi. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liikunnasta. Valmennuksen suositeltu kesto 12 kuukautta.

Voima

ISOT LIIKKEET / VOIMAN KASVATUS /  VAHVA NAINEN / JATKUVA KEHITYS

Jos tehokas treenaaminen kiinnostaa, VOIMA-valmennus on juuri sinun juttusi! Tässä valmennuksessa nostamme voimatasoja, opettelemme kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon. Halutessasi myös leuanveto sisällytetään ohjelmistoon. Pääpaino on voiman kasvatuksessa ja lihasmassan kehityksessä. Syöminen on tässä valmennuksessa rentoa.

Treenaat 3-4 kertaa viikossa, joista valmentajan kanssa kerran viikossa. Treenit ovat monipuolisia voimaa ja hallintaa kehittäviä, pääosin vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Apuna käytämme metodeja kuten rest-pause ja back off-sets. Tämä valmennus edellyttää aikaisempaa kokemusta treenaamisesta.

Fit

KIINTEYTYMINEN / LIHASMASSAN KEHITYS /  RASVAN POLTTO / NÄKYVÄ MUUTOS

Jos olet päättänyt panostaa itseesi ja onnistua, tämä on sinulle! Harjoittelu koostuu sekä salitreenistä että aerobisista treeneistä. Salitreenit ovat tehokkaita ja käytämme apuna metodeja kuten jättiläissarjat, pudotussarjat, pre- ja post-exhaustion tai pakkotoistot.

FIT-valmennuksessa saat ruokavalion, treenaat 3-5 kertaa viikossa ja tapaat valmentajan kerran viikossa. Tämä valmennus vaatii sitoutumista ja aikaisempaa kokemusta treenaamisesta. Kun päätät, sinä pystyt!

Terveys

HYVÄ OLO / TERVEELLISET ELÄMÄNTAVAT /  RYHDIN PARANTAMINEN / KIPUTILOJEN HOITO

Jos haluat helpon ja rennon valmennuksen, TERVEYS-valmennus on sinulle! Pääpaino on terveellisten, mutta helppojen valintojen tekemisessä. Ei tiukkaa ruokailua eikä millintarkkoja sääntöjä Tässä valmennuksessa hoidamme ja ennaltaehkäisemme tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Valmentajaksesi saat halutessasi fysioterapeutin.

Treenaat 1-2 kertaa viikossa, joista kerran viikossa valmentajan kanssa. Voit harjoitella halutessasi enemmänkin. Tämä valmennus sopii kaikille, myös aloittelijalle. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liikunnasta.

Etä

TREENIT KOTONA / EI LÄHTEMISEN VAIKEUTTA/  RISKIRYHMILLE / HELPPOA JA VAIVATONTA

Valmennus etäyhteydellä suoraan kotiisi. Saat ammattilaisen tuen kotona liikkumiseen ja pysyt kunnossa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden tietokoneeseen tai puhelimeen.

Valmennuksen keston päätät itse.

Ravinto

OPI SYÖMÄÄN TERVEELLISESTI / PYSYVIÄ TULOKSIA/  OIKEANLAINEN ATERIARYTMI / TIETOA RAVINTOAINEISTA

Opi syömään hyvin ja terveellisesti! Kahden kuukauden ravintovalmennus paikan päällä tai etävalmennuksena. Tämän intensiivivalmennuksen avulla huomaat, miten syödä säännöllisesti ja ravitsevasti. Saat myös vietyä kehosi koostumusta parempaan suuntaan, mikäli se on tavoitteesi.

Valmennus sisältää
  • 3 ravintopäiväkirja-analyysia, joiden perusteella työstät yhdessä valmentajasi kanssa ravintoasiat kuntoon.
  • Ihania ruokareseptejä
  • Valmentajan tuen sähköpostin kautta koko valmennuksen ajan

Olo ryhmävalmennus

Kokoa oma 3-6 henkilön ryhmä, ja pääsette nauttimaan Olo-ryhmävalmennuksesta! Olo-ryhmävalmennus on valmennusmuoto, jossa asiakkaiden tavoitteet määrittelevät sisällön. Perinteiset pienryhmät ovat aina valmentajan suunnittelemia, esimerkiksi Nivelrikko tai Crosstraining-pienryhmä. Sen sijaan Olo-ryhmävalmennuksessa edetään asiakkaiden toiveiden mukaan. 

Olipa tavoitteesi painonpudotus, lihasmassan tai voiman lisääminen tai terveysliikkuminen, tämä on erinomainen tapa saavuttaa tuloksia. Oman porukan kanssa voit toivoa valmentajalta teille sopivaa ajankohtaa ryhmälle. 

Ota suoraan yhteyttä valitsemaasi valmentajaan etunimi.sukunimi@olo.fi tai lähetä kysymyksesi saila.tormikoski@olo.fi

Hinnasto

Hinnat per henkilö

     3 hlöä    4 hlöä    5 hlöä    6 hlöä
3kk    226€/kk    175€/kk    144€/kk    123€/kk
6kk    216€/kk    167€/kk    138€/kk    118€/kk
9kk    205€/kk    159€/kk    131€/kk    113€/kk
12kk    195€/kk    151€/kk    125€/kk    107€/kk

Asiakastarinat

Annoimme asiakkaidemme kertoa, miten olemme pystyneet auttamaan heitä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Haluatko lisätietoa?

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä.