Valmennukset

Olipa tavoitteesi pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa, kiinteytyä tai vaikkapa voida paremmin arjessa, valmentajamme auttavat sinua onnistumaan!

Voit ostaa valmennuksen suoraan verkkokaupastamme. Tilauksen saatuamme, olemme sinuun yhteydessä ja sovimme valmennuksen yksityiskohdista tarkemmin paikan päällä.

Mikäli et ole varma, mikä valmennus olisi sinulle sopivin, voittaa laittaa meille viestiä  alla olevalla yhteydenottolomakkeella tai ottaa yhteyttä suoraan valmentajiimme. Tässä esittelemme muutamia valmennusvaihtoehtoja. Kaikki valmennukset räätälöidään aina henkilökohtaisten tavoitteiden ja toiveiden mukaiseksi.

Muutos

PAINONPUDOTUS / LIIKUNNALLINEN ELÄMÄNTAPA /  SUJUVAMPI ARKI / PAREMMAT YÖUNET / PALAUTUMINEN

Haaveiletko elämäntapamuutoksesta? Kaipaatko kevyempää oloa? Tämä valmennus auttaa sinua tekemään hyvinvointiasi tukevia valintoja. Saat tueksesi valmentajan, joka johtaa muutostasi terveempään, kevyempään ja elinvoimaisempaan arkeen.

Valmennuksessa keskitymme tasapuolisesti sekä ruokailuun, että liikkumiseen. Lisäksi huomioimme unen, palautumisen sekä arkiaktiivisuuden merkityksen. Parempien valintojen myötä myös painon pudottaminen mahdollistuu. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta liikunnasta.

Valmennuksen suositeltu kesto 12 kuukautta.

Voima

 VOIMAN KASVATUS /  VAHVA NAINEN / JATKUVA KEHITYS / VAPAAT PAINOT

Haluat treenata tehokkaasti ja kasvattaa voimaa tai lihasmassaa.

Tässä valmennuksessa nostamme voimatasoja, opettelemme mm. kyykyn, penkkipunnerruksen ja maastavedon tekniikoita. Valmennuksen pääpaino on voiman kasvatuksessa ja lihasmassan kehityksessä.

Tavoitteena on treenata 3-4 kertaa viikossa, joista valmentajan kanssa kerran viikossa. Treenit ovat monipuolisia voimaa ja hallintaa kehittäviä, pääosin vapailla painoilla tehtäviä liikkeitä. Nostaaksemme treenin tehoja, käytämme apuna erikoismetodeja. Tämä valmennus edellyttää aikaisempaa kokemusta treenaamisesta.

Fit

KIINTEYTYMINEN / LIHASMASSAN KEHITYS /  RASVANPOLTTO / NÄKYVÄ MUUTOS

Olet päättänyt panostaa itseesi ja onnistua, tämä valmennus on sinulle.

Harjoittelu koostuu sekä kuntosalitreeneistä että aerobisista treeneistä. Salitreenit ovat tehokkaita ja käytämme tarvittaessa apuna erikoismetodeja.

FIT-valmennuksessa tavoitteena on treenata 3-5 kertaa viikossa ja tapaat valmentajan kerran viikossa. Sinulla on hyvä olla aikaisempaa kokemusta treenaamisesta. Valmennuksessa kiinnitetään huomiota myös ruokavalioon.

Terveys

HYVÄ OLO / TERVEELLISET ELÄMÄNTAVAT /  RYHDIN PARANTAMINEN / KIPUTILOJEN HOITO

Tavoitteenasi on hyvä olo, kivuton arki ja ryhdikäs olemus.

Valmennuksessa edetään pienin askelin kohti terveellisempiä elämäntapoja.  Hoidamme ja ennaltaehkäisemme tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä korostamme hyötyliikunnan ja arkiaktiivisuuden tärkeyttä. Valmentajaksesi saat halutessasi fysioterapeutin.

Tavoitteenasi on treenata 1-2 kertaa viikossa, joista kerran viikossa valmentajan kanssa. Voit harjoitella halutessasi enemmänkin. Tämä valmennus sopii kaiken tasoisille, myös aloitteleville liikkujille.

Etä

TREENIT KOTONA / EI LÄHTEMISEN VAIKEUTTA/  RISKIRYHMILLE / HELPPOA JA VAIVATONTA

Valmennus etäyhteydellä suoraan kotiisi. Saat ammattilaisen tuen kotona liikkumiseen ja pysyt kunnossa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden tietokoneeseen tai puhelimeen.

Valmennuksen keston päätät itse.

Ravinto

OPI SYÖMÄÄN TERVEELLISESTI / PYSYVIÄ TULOKSIA / OIKEANLAINEN ATERIARYTMI / TIETOA RAVINTOAINEISTA

Tavoitteenasi on oppia syömään järkevästi, riittävästi, säännöllisesti ja ravitsevasti.

Tämän kahden kuukauden intensiivivalmennuksen avulla saat työkaluja, miten syödä säännöllisesti ja ravitsevasti. Saat myös vietyä kehosi koostumusta parempaan suuntaan, mikäli se on tavoitteesi.

Valmennus sisältää
  • 3 ravintopäiväkirja-analyysia, joiden perusteella työstät yhdessä valmentajasi kanssa ravintoasiat kuntoon.
  • Ihania ruokareseptejä
  • Valmentajan tuen sähköpostin kautta koko valmennuksen ajan
  • Valmennus ei sisällä pikadieettejä

Olo ryhmävalmennus

Kokoa oma 3-6 henkilön ryhmä, ja pääsette nauttimaan Olo-ryhmävalmennuksesta.

Olo-ryhmävalmennus on valmennusmuoto, jossa asiakkaiden tavoitteet määrittelevät sisällön. Perinteiset pienryhmät ovat aina valmentajan suunnittelemia, esimerkiksi Nivelrikko tai Crosstraining-pienryhmä. Sen sijaan Olo-ryhmävalmennuksessa edetään asiakkaiden toiveiden mukaan. 

Olipa tavoitteesi painonpudotus, lihasmassan tai voiman lisääminen tai terveysliikkuminen, tämä on erinomainen tapa saavuttaa tuloksia. Oman porukan kanssa voit toivoa valmentajalta teille sopivaa ajankohtaa ryhmälle. 

Ota suoraan yhteyttä valitsemaasi valmentajaan etunimi.sukunimi@olo.fi tai lähetä kysymyksesi saila.tormikoski@olo.fi

Hinnasto

Hinnat per henkilö

     3 hlöä    4 hlöä    5 hlöä    6 hlöä
3kk    226€/kk    175€/kk    144€/kk    123€/kk
6kk    216€/kk    167€/kk    138€/kk    118€/kk
9kk    205€/kk    159€/kk    131€/kk    113€/kk
12kk    195€/kk    151€/kk    125€/kk    107€/kk

Asiakastarinat

Annoimme asiakkaidemme kertoa, miten olemme pystyneet auttamaan heitä tavoitteidensa saavuttamisessa.

Haluatko lisätietoa?

Jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä.