Usein kysyttyä

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin info@olo.fi tai 050 4433090.

VOINKO MAKSAA JÄSENYYTTÄNI LIIKUNTAEDULLA?

Kyllä voit. Meille käy kaikki tavanomaisimmat liikunta- ja hyvinvointietuudet, kuten Smartum, E-passi ja Edenred. Niillä voit maksaa myös yksilövalmennusta, fysioterapiaa ja hierontaa. Ohjeistamme sinua maksamisessa liityttyäsi asiakkaaksemme

Millaiset varusteet tarvitsen mukaani?

Tarvitset yllesi mukavat sisäliikuntavaatteet ja sisäkengät (pl. huoltavat tunnit sukkasillaan). Mukana on hyvä olla myös juomapullo ja pieni hikipyyhe. Kaikki muut välineet ja varusteet, kuten jumppamatot yms. löytyy meiltä valmiina.

MITEN TEEN E-LASKUSOPIMUKSEN PANKIN KANSSA?

Teethän e-laskusopimuksen jo tänään. Paperilaskuihin lisätään viiden euron toimistomaksu.

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi.
  2. Valitse e-laskut.
  3. Tee e-laskusopimus Terveysteekki Oy:n kanssa.
  4. Sopimuksen rekisteröintitunnus on henkilötunnuksesi.
  5. Mikäli kysytään viitenumeroa, se on 0123.

MITKÄ OVAT HILJAISIMMAT AJAT TREENILLE?

Kuntosalilla kannattaa hyödyntää hiljaisia aikoja. Aamu- /päiväajat, myöhäiset ilta-ajat ja loppuviikot ovat rauhallisimpia. Kertaakaan ei ole ollut ruuhkaista kuntosalilla. Treeniin voit hyödyntää myös toiminnallista salia ja ryhmäliikuntasalia, kun ne ovat vapaana. Alkulämpät, loppuvenyttelyt, käsipaino/kahvakuulaliikkeet on helppo tehdä myös isossa ryhmäliikuntasalissa.

PITÄÄKÖ RYHMÄLIIKUNTATUNNILLE VARATA PAIKKA ENNAKKOON?

Ei tarvitse varata, tulet vain paikalle! Kaikille tunneille mahtuu.

Poikkeuksena 60+ kinesis30, johon kannattaa varata paikka ennakkoon.

OHJEET TUNNIN VARAAMISEEN
(vapaaehtoinen)

  1. Tunnille mahtuu tällä hetkellä ilman paikan varausta. Halutessasi voit tehdä varauksen tunnille ennakkoon Cube järjestelmässä. HOX! Varmistathan, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi on meillä ajan tasalla.

  2. Voit varata paikan tunnille 4 päivää aikaisemmin.

  3. Mikäli olet estynyt tulemaan, peruthan tarvittaessa varaamasi paikan mahdollisimman hyvissä ajoin (viimeistään 60 min ennen tunnin alkua).  Näin paikka vapautuu muille käyttäjille. Kolmesta peruuttamatta jääneestä ajasta tulee kahden viikon varausesto. Tänä aikana et voi varata paikkoja tunneille ennakkoon.

  4. Tunnin voit varata paikan netistä viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Huomioi, että etukäteen varatut paikat tulee lunastaa käyttöön käytävän kirjautumislaitteella viimeistään 2 minuuttia ennen tunnin alkua. Muuten paikka vapautuu paikalla olijoiden käyttöön. Tulethan siis tunneille hyvissä ajoin!

  5. Kirjaudu omilla tunnuksilla Cubeen bcoulu.cubemanager.fi ja varaa paikka tunnille klikkaamalla tuntia ja ”varaa”. Kun perut paikan, mene tunnin kohdalle ja paina ”peru”.