Esittely

Liikuntakeskus Olo on uudistuva, laadukas ja Oulun ainoa liikuntakeskus vain naisille. Meille tärkeintä on asiakkaiden hyvinvointi ja tunne hyvästä olosta. Meille uskallat tulla, olitpa sitten ihan aloitteleva liikkuja, tai kokenut konkari. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on täällä sinua varten ja auttaa mielellään. Kattavat ja ammattitaitoiset valmennuspalvelumme auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi.  

Tärkeitä arvojamme ovat helposti lähestyttävyys, ammattitaito, palvelualttius ja turvallisuus.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Oulun laadukkaimpaan liikuntakeskukseen! 

Liikuntakeskus Olon tarina

Paikallista osaamista jo vuodesta 1985

Liikuntakeskus Olo on Oulun pitkäikäisin liikuntakeskus. Meidät on tunnettu vuoden 2021 loppuun saakka Beauty Centerinä, jonka oululainen Irma Mattila perusti vuonna 1985.

Irma luotsasi miehensä kanssa Koulukadulla Kuntosali 38 -nimistä salia, joka oli paikkakunnan ensimmäisiä. 1980-luvulla kuntosalilla kävivät pääasiassa kehonrakentajat, eikä harrastus ollut vielä tavalliselle kuntoilijalle tuttua. Naiset osoittivat kuitenkin innostustaan lajia kohtaan aina, kun salilla järjestettiin erillisiä naisten iltoja. Siitä lähti ajatus naisten omasta kuntosalista. Tuumasta ryhdyttiin toimeen ja Isokadulle avattiin ensimmäinen vain naisille suunnattu liikuntakeskus, jonka palveluihin myös ryhmäliikunta kuului. Samoihin tiloihin Auli Lukkarila perusti kauneushoitola Beauty Spotin. Näin syntyi Beauty Center huhtikuussa 1985.

Kuntosali- ja ryhmäliikuntaharrastus kasvatti voimakkaasti suosiotaan vuosi vuodelta ja muutto isompiin upouusiin tiloihin Aleksanterinkadulle tapahtui vuonna 2007. Siitä lähtien toimintaa on jatkuvasti kehitetty ja olemme pysyneet alan trendeissä mukana. Alalle on tullut paljon uusia ketjusaleja, mutta konseptimme on pysynyt aidosti paikallisena ja ainutlaatuisena. Liikuntakeskus Olossa käy edelleen asiakkaita ja työskentelee ohjaajia yli 30 vuoden takaa, joten liikunta- ja työpaikkana olemme erittäin pidetty.

Jatkuvan kehittymisen ja kasvun ansiosta yrityksemme työllistää nykyään yli 30 liikunta-alan ammattilaista. Palvelut ovat laajentuneet ja mm. personal training valmennus, pienryhmätreenit, fysioterapia ja hieronta ovat tämän päivän suosikkeja kuntosalin ja ryhmäliikunnan lisäksi. Liikunnan jälkeen kaiken kruunaa ihanat saunamme. Palvelut löytyvät edelleen huippupaikalta Aleksanterinkadulta.

Tammikuussa 2022 Beauty Center uudistui Liikuntakeskus Oloksi. Olemme edelleen paikallinen yritys, jonka omistajat ja henkilökunta ovat täältä pohjoisesta. Liikuntakeskus Olossa viihtyvät kaikenikäiset naiset. Olo on suunnattu tavallisille naisille, jotka kuntoilevat terveyttä edistääkseen. Haluamme parantaa oululaisten naisten hyvinvointia, jotta arki olisi kunnon puolesta helpompaa ja siten myös iloisempaa.

Lämpimästi tervetuloa Oloon – tunne hyvä olo!