Hieronta

Ota hetki itsellesi!

Hieronnalla pyritään rentouttamaan kireitä ja jännittyneitä lihaksia. Hieronta on myös olennainen osa säännöllistä kehonhuoltoa ja sillä tuetaan yleistä hyvinvointia. Hieronta rentouttaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä helpottaa kiputiloja.

Rento ja hyvä olo kehossasi tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja jaksamistasi. Olon ammattitaitoiset, koulutetut hierojat toteuttavat hieronnat aina asiakaslähtöisesti. Hieronta voi olla rentouttavaa aineenvaihduntaa aktivoivaa käsittelyä, tehokkaampaa ja kireyksiä avaavaa lihashuoltoa tai mitä kehosi sillä hetkellä kaipaa. Hierojat antavat mielellään ohjeita omatoimiseen ennaltaehkäisevään harjoitteluun.

Hieronnan avulla muun muassa rountudut, lievennät stressiä, helpotat lihaskireyttä ja kipua, vilkastutat aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä tunnet olosi paremmaksi ja rennommaksi.

Tervetuloa rentoutumaan ja huoltamaan kehoasi Oloon!

Hinnasto

Hieronta ei sovellu, mikäli sinulla on:
  •  kuume/ flunssa
  • on tarttuva ihottuma
  • tuore vamma
  • aktiivinen reuma
  • aktiivinen syöpä tai muu vakava sairaus
  • keskushermostoperäinen sairaus

 

Ajanvaraus

Varaa tästä sinulle sopivin hierontamuoto ja aika hierontaan.

Ethän tule sairaana käsittelyihin. Mikäli sinun täytyy perua varattu aika, peru se suoraan hierojalle.

HUOM! Peruutukset edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Tämän jälkeen perutuista/kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme koko palvelun hinnan poislukien sairastapaukset.

Mikäli et löydä itsellesi sopivaa hieronta-aikaa varauskalenterista, voit ottaa myös yhteyttä suoraan hierojaan puhelimitse tai viestillä, niin katsomme sinulle sopivan ajan!

Sinua palvelevat

Laura Leivo

KOULUTETTU HIEROJA, URHEILUHIEROJA

050 511 0004

Laura Niskanen

KOULUTETTU HIEROJA, URHEILUHIEROJA

050 470 8070

Mira Vaskivuo

KOULUTETTU HIEROJA

050 378 0234

Ride Paularanta

Intialainen päähieronta

040 552 9186