60+ asiakkuus

Liikunta on erityisen tärkeää ikääntyvälle ihmiselle. Liikunnalla on suotuisia vaikutuksia ikäihmisten terveyteen, sekä toiminta- ja liikkumiskyykyyn. Liikunta vaikuttaa myönteisesti myös mielialaan, muistiin ja arjessa jaksamiseen. On tärkeää liikkua monipuolisesti, jotta eri ominaisuudet kehittyvät tasaisesti.

Meiltä löydät monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, personal trainer- valmennuksia ja ryhmävalmennuksia yli 60+ vuotiaille naisille. Harjoitukset on suunnattu juuri ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ammattilaisten ohjaamana. 

Yhteisöllisyys ja hyvä ilmapiiri ovat meidän kantava voima. Meillä liikkuminen on hauskaa, turvallista ja ennen kaikkea hyödyllistä, oman terveyden edistämisen kannalta.

60 + kokeiluasiakkuus

Kahden kuukauden määräaikainen asiakkuus yli 60-vuotiaille naisille. Kokeilun aikana pääset tutustumaan ja kokeilemaan palveluitamme, ja aloittamaan turvallisen liikunnan ohjeillamme ja jatkuvalla tuellamme.

Osta verkkokaupasta tai kysy lisää myynti p. 050 593 9033 tai myynti@olo.fi

Kahden kuukauden aloituspaketti vain 98 euroa!
Ei sido pidempään asiakkuuteen.

60+ kokeiluasiakkuus sisältää muun muassa

 • Talon oman lääkärin tarkastuksen
 • Kuntokartoituksen (helpot liikkuvuus/tasapaino/lihaskuntotestit)
 • Kuntosaliohjelman ja henkilökohtaisen opastuksen (arvo 68€)
 • Palvelut päivittäin klo 05-15, myös viikonloppuisin
 • Ryhmäliikuntatunnit klo 05-15
 • Omat 60+ tunnit
 • Etätunnit helposti kotitelevisioon
 • Ilmainen kahvi, tee ja palautusjuoma

60 + asiakkuus

12 kuukauden määräaikainen asiakkuus yli 60-vuotiaille naisille. Asiakkaanamme pääset käyttämään laadukkaita palvelujamme, ja aloitat turvallisen liikunnan ohjeillamme ja jatkuvalla tuellamme.

Osta verkkokaupasta tai kysy lisää myynti p. 050 593 9033 tai myynti@olo.fi

60+-asiakkuus vain 52 euroa/kk!

60+ asiakkuus sisältää muun muassa

 • Palvelut päivittäin 05-15
 • Talon oman lääkärin tarkastuksen
 • Kuntosaliohjelman ja henkilökohtaisen opastuksen (68€)
 • Ryhmäliikuntatunnit klo 05-15
 • Omat 60+ tunnit
 • Etätunnit helposti kotitelevisioon
 • Ilmainen kahvi, tee ja palautusjuoma

60 + ryhmäliikuntatunnit

Meiltä löytyy monipuolisia ryhmäliikuntatunteja, personal trainer- valmennuksia, ryhmävalmennuksia yli 60+ vuotiaille naisille. Harjoitukset ovat suunnattu juuri ikääntyvien ihmisten tarpeisiin ammattilaisten ohjaamana. 

60+ FYSIOMIX

FysioMix -tunnilla yhdistyy kognitiivisten taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä fysioterapeuttinen harjoittelu. Tunnilla on vaihtuva teema esimerkiksi: olkapää, lantionhallinta, ryhti. Hauskat ongelmanratkaisutehtävät auttavat pitämään muistin ja mielen virkeänä.

60+ KINESIS

Puolen tunnin mittainen aamupäivätreeni kuntosalilla. Tunnilla puolet liikkeistä tehdään Kinesis-seinällä ja puolet vapailla painoilla tai oman kehon painoa hyödyntäen. Ennakkoilmoittautuminen tuntilukkarin kautta. Tunnit pidetään Voima-salissa.

60+ HIKIJUMPPA

Tehokas lihaskuntoa ja hapenottokykyä kehittävä tunti. Monipuolisella tunnilla käytetään erilaisia välineitä, kuten kahvakuula, käsipainot ja kuminauha. Tunnin tason voit säätää itselle sopivaksi valitsemalla omaan kuntotasoosi sopivat painot.

60+ MIX

Monipuolista harjoittelua erilaisilla teemoilla muun muassa keppijumppaa, lihasvoimaa, tasapainoa ja kehonhuoltoa. Tällä tunnilla saat vaihtelua ja harjoitat sekä kehoa että mieltä.

60+ LIHASKUNTO

Tunti kehittää lihasvoimaa, toimintakykyä ja tasapainoa. Hyvä lihaskunto parantaa lihasten, luuston ja aivojen terveyttä. Hyvä lihaskunto ehkäisee kaatumisia ja vähentää tuki- ja liikuntaelinkipuja. Tunnilla jokainen voi harjoitella omalla tasollaan.

60+ SYKE

Napakka 30 minuutin pituinen sykettä nostava ja kuntoa kohottava tunti. Tunnilla tehdään lyhyitä sykkeen nostoja, mikä ylläpitää sydämen terveyttä ja kohottaa yleiskuntoa. Tunti pitää sisällään alkulämmittelyn, työosion ja loppujäähdyttelyn. Sykkeen nosto tapahtuu erilaisin askelluksin ilman koreografiaa ja halutessasi voit tehdä myös erilaisia hyppelyitä. HOX! Hypyt ovat lisävaihtoehtoja askellukseen, mikäli koet tarvitsevasi enemmän haastetta.