Tuulikin tarina: Valmennuksella nopeasti tuloksia

Olen Tuulikki ja valitsin pt-valmennuksen, koska halusin motivoitua liikkumaan enemmän ja kohentaa kuntoani monipuolisesti.
 
Valmentajani Juulian ohjauksessa liikuntaa todella tuli lisää ja entistä säännöllisemmin. Aion jatkaa valmennuksessa hyvin alkanutta matkaa ja lisätä kuntosaliharjoittelua omaan arkeeni. On kiva huomata, kuinka tulokset paranivat jo lyhyessäkin, 10 viikon, ohjatussa ajassa. Treenaaminen auttaa minua jaksamaan työelämässä ja liikunta on tärkeää myös mielenterveydelle.
 
Juulia osasi ottaa huomioon juuri minun heikkouteni ja vahvuuteni. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan yksilövalmennusta. Nyt uskallan ja osaan nostaa myös vapaita painoja!
 
Kiitos paljon Juulialle!
 
Valmentaja/fysioterapeutti Juulian kommentti:

“Tuulikki tarttui valmennukseen tavoitteenaan kokonaisvaltainen kunnon kohentaminen, liikkumisen monipuolistaminen ja itsevarmuuden lisääminen kuntosalitreenaamisessa. Lisäksi selvisi, että toisessa polvessa oli aika ajoin pientä reistailua ja sekin olisi mukava saada parempaan kondikseen. Treenit aloitettiin ja etenimme säännöllisesti viikoittaisella lihaskuntotreenillä. Tuulikki edistyi erinomaisesti ja pian valmennuksen loppupuolella huomattiin, ettei polvi enää oireillut siinä missä aiemmin, voimatasot olivat nousseet ja kehonhallinta parantunut. Loistava esimerkki, kuinka liikunnan lisääminen ja säännöllisyys sekä ohjattu, yksilön mukaan räätälöity tekeminen tuottavat tulosta nopeastikin! Hyvä Tuulikki!”

Author picture