Mariannen tarina: Hyvät treeniohjelmat ja onnistumisen tunteet motivoivat treenaamaan

Marianne 60v, työskentelen hoitoalalla. 
 
Miksi hakeuduit pt-valmennukseen? 
Liikunta on aina ollut osa elämääni tavalla tai toisella. Tykkään ulkoilla sauvakävellen, hiihtäen ja pyöräillen sekä lisäksi käydä kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa. Ylävartalon lihaksiston olen kuitenkin aina kokenut jollain tavalla heikkoutenani ja tätä halusin lähteä kehittämään pt-valmennuksen kautta. 
 
Millaiseksi olet kokenut valmennuksen? 
Olen todella tyytyväinen niin valmennukseen kokonaisuutena kuin Juuliaan ohjaajanakin. Vaikka valmennuksen alku menikin hieman sairastellessa ja treenikertoja jouduttiin siirtämään, niin siitä huolimatta pääsimme lopulta hyvin tekemiseen kiinni ja tavoitteet saavutettiin. Erityisen iloinen olen siitä, että vaikka päätavoitteena meillä olikin ylävartalon voimatasojeni kasvattaminen, niin valmennuksen aikana Juulia kuitenkin huomioi minut kokonaisuutena ja sain apua ja neuvoja moneen muuhunkin asiaan. 
 
Miten olet hyötynyt valmennuksesta? 
Suurimpana hyötynä valmennuksesta koen ylävartalon ja koko kropan parantuneet voimatasot, mikä näkyi niin kuntotesteissä valmennuksen päätteeksi kuin omassa arjessakin. Lisäksi olen tyytyväinen, että saimme kurottua kiinni myös puolieroja, joita minulla oli etenkin jaloissa. 
 
Mikä sinua motivoi treenaamaan? 
Valmennuksen aikana paras motivaattorini olivat treenit yhdessä Juulian kanssa sekä hänen tekemänsä treeniohjelmat. Juulian kannustamana uskalsin kokeilla paljon täysin uusia liikkeitä ja sain puristettua itsestäni aina hieman enemmän kuin odotin. Valmennuksen antamien onnistumisten ja hyvän treeniohjelman motivoimana tästä on hyvä jatkaa itsenäisesti eteenpäin, kiitos Juulia!🙌💯 
 
Fysioterapeutti/valmentaja Juulian kommentti:
“Mariannen valmennusjakso on täydellinen esimerkki siitä, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen, kuinka tavoitteet voivat muuttua ja lisääntyä ja kuinka esille nousevaan informaatioon tulee ja kannattaa reagoida. Valmennus pyörähti käyntiin tavoitteena vahvistaa ylävartalon lihaksistoa ja sen pysyessä yhtenä kiintopisteenä, mahtui matkan varrelle muun muassa taistelua sitkaan jalkapohjakivun kanssa. Tähän kiinnitettiin huomiota ja lähdettiin parantamaan myös alaraajojen toimintaa aina jalkaterästä lonkkaan ja lantioon saakka. Marianne on tehnyt motivoituneesti ja säännöllisesti töitä itsensä eteen ja vaikka sairastelut toivat syksyyn haasteita, saavutimme niin alkuperäisen että valmennuksen aikana muodostuneet tavoitteet. Mariannen matka kohti vahvempaa ja kivuttomampaa kehoa jatkuu ja on ollut ilo ja kunnia olla mukana auttamassa ja motivoimassa!”
 
Kaipaatko sinä hyviä treeniohjelmia ja onnistumisen tunteita treeniisi? Tsekkaa valmennuspaketit verkkokaupasta https://olo.fi/shop/ tai lue lisää https://olo.fi/palvelut/valmennukset/
 
Valmennukset räätälöidään aina juuri sinulle sopivaksi.
 
*kuvassa valmentaja Juulia Aksila
 
 
Author picture