Tanssijan tarina

Fysioterapeutin konsultaatio
”Olen Minja, 33-vuotias tanssinopettajaopiskelija. Kuusi kuukautta sitten jalkateräni vammautui tapaturmaisesti.  Liikuntaa sisältävät opintoni keskeytyivät ja arki muuttui kipsatun jalan myötä. Kotona motivaatio itsenäiseen kuntoutumiseen hiipui kipsin poiston jälkeen. Olin kuullut aiemmin opiskelijakaveriltani Liikuntakeskus Olosta. Päätin varata ilmaisen fysioterapeutin konsultaatioajan, jossa minulle heräsi luottamus valmennusta kohtaan ja motivaation kipinä syntyi.
 
Fysioterapiavalmennuksen hyödyt
Valmentajani Juulia on ollut alusta asti kärsivällinen, kannustava ja harjoittelu on ollut monipuolista sekä kehittävää. Olen ollut nyt yli kaksi kuukautta valmennuksessa, joka on toteutunut 1-2 kertaa viikossa. Valmennukseni on edesauttanut jalkateräni kuntoutumista huimasti. Harjoittelu on kokonaisvaltaista ja siinä otetaan huomioon minun toiveeni. Kuntoutumisprosessissa on huomioitu arjen normalisoinnin lisäksi liikunnallisiin opintoihin palaaminen. Minua motivoi harjoittelussa kuntoutumisen etenemisen lisäksi yhdessä tekemisen tunne ja kannustaminen. Valmennus herättää myös suunnittelemaan tulevaisuuden liikunnallisia tavoitteita.”
 
Valmentajan kommentit
Minjan kuntoutuminen on edennyt loistavasti ja harjoittelun avulla olemme kehittäneet myös muita ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta ja voimaa. On ollut tärkeää päästä auttamaan Minjaa, jotta hän pääsee mahdollisimman pian palaamaan rakkaan tanssin sekä tanssiopintojen pariin.
Kun sinulla on tarvetta fysioterapialle, meillä Ololla on osaavat ammattilaiset sinua auttamassa. Voit tulla fysioterapiaan lääkärin lähetteellä tai ilman. Kuntoutuminen meillä on aktiivista, vuorovaikuttavaa ja tavoitteellista, aina asiakasta kuunnellen.Ota rohkeasti yhteyttä ja varataan konsultaatioaika. Terveisin, Juulia Aksila ja Olon fysioterapeutit

 

Author picture