Kirsin kivut pois

Polvikivusta eroon ja rinteeseen
Loukkasin vuoden 2021 helmikuun lopussa lasketellessa vasemman polveni todella pahasti. Polvi kuntoutui ilman leikkausta, mutta halusin ottaa sen kuntouttamiseen tueksini personal trainerin, jotta en vahingossa tekisi mitään vääriä liikkeitä väärillä painoilla ja aiheuttaisi lisää vahinkoa. Jouduin pitämään koko kevään 2021 ortopedista tukea ja sen vuoksi jaloistani katosi lihaskunnon myötä myös kaikki liikkuvuus ja joustavuus. Laskettelu on minulle talviliikuntalaji numero yksi ja polven loukkaantumisen myötä pelkäsin, etten voisi enää lasketella. Siinä oli toinen syy miksi halusin aloittaa kuntosalitreenin pt:n kanssa. Tavoitteenani oli päästä taas rinteeseen loppuvuodesta ja tähän tavoitteeseen pääsin. Oli voittajaolo, kun ensimmäisen kerran polven loukkaantumisen jälkeen menin rinteeseen!!
 
Kuntosalilla on kivaa
Olen ollut Olon jäsenenä pitkään ja aiemminkin treenannut personal trainerin kanssa. Nyt sain Iida Niittykosken pt:ksi ja olen treenannut hänen ohjauksessa kerran viikossa. Lisäksi olen käynyt salilla itsekseen kaksi kertaa viikossa. Iida tekee juuri sopivat ohjelmat minulle: vaativat, vaihtelevat ja tavoitteelliset. Pt:nä Iida on myös kannustava ja huolellinen. Yhteisissä treeneistä juttelemme liikunnan lisäksi myös ravinnon ja levon merkityksestä hyvinvoinnille. Kuntosalitreenamisesta on tullut kivaa ja on motivoivaa huomata oma kehittyminen. Salille on ollut aina mukavaa mennä! 
 
Kokonaisvaltainen hyvä olo
Jalkani on nyt melkeinpä paremmassa kunnossa kuin ennen onnettomuutta. Lihaskunnon ohella liikkuvuus on palautunut entiselle tasolle. Treenaamisen myötä koko kropassa on tapahtunut muutosta. Iida on antanut minulle vinkkejä kuntosalitreenin lisäksi monipuolisempaan liikunnan harrastamiseen. Iida sai minut jopa ostamaan kahvakuulan kotiin ja kotona tulee harrastettua myös enemmän venyttelyä sekä kehonhuoltoa. Kuntosalitreenistä ja liikunnasta yleensäkin tulee kokonaisvaltaisesti hyvä olo ja tärkeintä minulle on hyvä terveys ja hyvinvointi. 
 
t. Kirsi, Liikuntakeskus Olon asiakas

 

 

Author picture