Hoitovapaalla kuntoon

Jasmin, 31 vuotias, pienen lapsen äiti ja sairaanhoitaja. 

Miksi valitsit pt valmennuksen?

Olen vuosien varrella aloittanut salilla treenaamisen useaan kertaan, mutta innostus on lopahtanut yhtä nopeaa kuin on alkanutkin. Olin pitkään haaveillut pt-valmennuksen aloittamisesta ja hoitovapaalla ollessa päätin, että nyt olisi sopiva aika tähän. Valmennukseen hakeutumisen tavoitteena oli saada saliharjoittelu osaksi normaalia arkea sekä voimatasojen kehittäminen. 

Millaiseksi olet kokenut valmennuksen?

Olen kokenut valmennuksen yhdeksi parhaista päätöksistäni. Aloitin Jennan valmennuksessa helmikuussa alkuun kolmen kuukauden valmennuksella, mutta nälkä kasvaa syödessä ja valmennukset jatkuvat 🙂 

Jenna on valmentajana todella innostava ja kannustava, mutta osaa vaatia valmennettavaa myös ylittämään itsensä. Jennan tekemät saliohjelmat ovat olleet sopivan haastavia ja näin mielenkiinto treenaamiseen on pysynyt yllä. 

Koetko hyötyneesi valmennuksesta? Miten olet hyötynyt?

Kyllä! Minulle suurin hyöty on ollut se, että olen saanut treenaamisen osaksi arkea, eikä treeneistä ole tullut luistettua. Voimatasot ovat kehittyneet huimasti sekä oma peruskunto ja jaksaminen ovat parantuneet. Suurena plussana vielä, että vuosia kestänyt iskiaskipu on hävinnyt kokonaan treenaamisen aloituksen myötä. Voin lämpimästi suositella pt-valmennuksen aloitusta kaikille ja erityisesti valmentajana Jenna Lempistä. 

Valmentajan kommentit: Olemme saaneet Jasminin kanssa jo nyt hienoja tuloksia ja matka jatkuu yhdessä eteenpäin. Innolla seuraan tätä huikeaa kehitystä!

Author picture