Riitan tarina: Varaosilla kuntoon

Olen 71-vuotias seniorikansalainen. Eläkkeellä olen ollut jo 10 vuotta. Liikunta on aina kuulunut elämääni, ja olen harrastanut mm. pyöräilyä, vesijuoksua, kuntosalia ja hiihtoa. Viime vuosina golf on vienyt mennessään. 

Varaosilla liikkeelle

Syksyt 2019 ja 2020, olin tekonivel-leikkauksissa, eli varaosilla liikun. Liikuntakeskus Olon asiakkaana olen ollut marraskuusta 2020 alkaen ystäväni suosituksesta. Kuntosali ja Kinesis-tunnit olivat minulla aluksi ohjelmassa. Ryhmäliikuntatunneille osallistumisen kynnys oli minulle aika korkea, mutta pikkuhiljaa otin “lukujärjestykseen” 60+ tunnit. 

Valmennuksella tuloksiiin

Syksyllä 2021 alkoi PT-valmennus kerran viikossa Tanjan kera. Edelleen jatkamme, tänä syksynä tein sopimuksen vuoden jatkosta. Harjoittelu Tanjan kanssa on ollut nousujohteista ja monipuolista. En olisi uskonut mihin kaikkeen pystyn ja mitä kaikkea osaan. Olen löytänyt uusia lihaksia, saanut lisää liikkuvuutta ja tasapainoni on kehittynyt. Oma kokonaisvaltainen hyvinvointi on motivaationi. Jaksan nyt paljon paremmin. 

Kun golfkenttä jää talviunille, kalenterini täyttyy monipuolisista + 60-tunneista. 
Suosittelen lämpimästi Olo-liikuntakeskusta muillekin!

Valmentaja Tanjan sanat: Riitta on ollut loistava, ahkera valmennettava ja hänen myötään olen tutustunut enemmän golfin lajinmukaiseen oheisharjoitteluun ja sen ohjaamiseen. Vuoden saatossa kerroimmekin somessa kerran kuukaudessa treenikuulumisia. Ikä ei sanele, mitä kunkin pitäisi salilla tehdä, vaan omat tavoitteet ja toiveet. Vaikka varaosia on kehossa, se ei estä monipuolista liikuntaa.

 
Author picture