Anna-Liisan tarina: Kivuttomat eläkepäivät

Olen Anna-Liisa, 62-vuotias, jäänyt työelämästä vuosi sitten.
 
Miksi valitsit pt-valmennuksen?
Halusin alkaa pitämään itsestäni kunnolla parempaa huolta, kun aikaa jäi enemmän työelämän jätettyäni. Treenaamisen aloittaminen tuntui hankalalta yksin, sillä minulla oli monia kivuliaita vaivoja/paikkoja.
 
Millaiseksi olet kokenut valmennuksen?
Juulian kanssa on tullut tehtyä tehokkaita treenejä. Sain paljon varmuutta tekemiseeni ja liikkumiseeni. Huomasin, että kyllä minä pystynkin, kun oikeilla liikkeillä lähdetään liikkeelle. Juulia kuuntelee ja tekee työtä sydämellä. Opin luottamaan hänen asiantuntemukseensa, kun hiljalleen kivut lähtivät. Kannustavaa tekemistä.
 
Koetko hyötyneesi valmennuksesta?
Minulla on ihana olo! Treenin jälkeistä hyvän olon tunnetta ei voita mikään.
Liikkumiseni on joustavampaa ja pystyn asioihin, joihin en pystynyt enää. Ystävänikin ovat sanoneet, että huomattava ero ”olemuksessa”. Mustikkametsässäkin pystyin käymään ja tuli talven varalle reilusti vitamiineja. Yleisestikin, elämäni parhaimpia juttuja.
 
Mikä sinua motivoi treenaamaan?
Kyllä se hyöty, mitä itselle liikkumisesta saa, on tärkeä. Liikuntakeskus Olo on mukava paikka treenata. Sekä lisäksi hyvät treeniohjelmat. Voin suositella Juuliaa kaikille!
 
Valmentaja/ft Juulia kommentti: “Anskun kanssa treenatessa kaikista upeinta oli nähdä hänen itsevarmuutensa kasvu, liikkumisen monipuolistuminen ja kiputilojen kaikkoaminen. Kun ihminen löytää luottamuksen kehoonsa ja liikkumiseensa sekä uskaltaa haastaa itseään ja tulla niiden haasteiden yli – se, jos mikä on tämän tekemisen suurin ja mehukkain hedelmä.”
Author picture