Jennan tarina: Paras sijoitus itseeni

 

Olen Jenna, 34-vuotias opettaja ja sivutoiminen yrittäjä.

Miksi valitsit pt valmennuksen?
Innostuimme ystäväni kanssa duo-valmennuksesta joulukuussa 2020, kun joulukalenterista tuli eteemme kysymys: Jos sinun olisi pakko käyttää 1500 euroa itseesi, miten käyttäisit sen? Minulle pt-valmennuksen alkuperäisenä tavoitteena oli saada monipuolinen liikuntaharrastaminen tärkeäksi osaksi arkea ja lisätä omaa hyvinvointiani.
Millaiseksi olet kokenut valmennuksen?
Jennan valmennus on ollut aivan mahtava! Olemme treenanneet monipuolisesti kuntosalilla sekä ulkona muun muassa juosten. Jenna valmentaa tavoitteellisesti, mutta lempeästi minua ja duo-pariani kuunnellen. Treenit ovat hauskoja ja mukavan vaihtelevia. Treenien lomassa ehtii myös jutella ja reflektoida sekä arkea että treenaamista ja omaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.
 
Koetko hyötyneesi valmennuksesta? Miten olet hyötynyt?
Valmennus on ollut ehdottomasti paras mahdollinen sijoitus itseeni. Kuntotasoni ovat nousseet ja olen ylittänyt itseni kerta toisensa jälkeen kuluneen kahden vuoden aikana. Tunnen itseni paremmin ja haluan haastaa itseäni kokeilemaan uusia lajeja. Mikä tärkeintä, liikunnasta on tullut sellainen osa arkea, jota tunnen aidosti tarvitsevani ja kaipaavani.
Author picture