Olon kesä on täynnä hyvää fiilistä! Kesällä jumpataan sekä ulkona, että sisällä. Keskiviikon kahvakuula oli viime kesän hittitreeni ulkona ja tätä jatkamme tänä kesänä aina sään salliessa. Lisäksi on tulossa ulos porrastreenejä, yhteislenkkejä, kesäolympialaiset yms. Tule mukaan nauttimaan kauniista kesästä ja ohjatusta ulkotreenistä mukavassa porukassa. Kesän ulkotreenit alkaa Ololta, josta siirrytään yhdessä lähiympäristön treenipaikoille. Treenit sopivat kaikille, ohjaaja antaa aina vaihtoehdot juuri sinulle sopivaan treeniin.
 
  • Maanantai: toiminnallinen treeni
  • Tiistai: Porrastreeni
  • Keskiviikko: Kahvakuula

Katso tarkemmat ajat ja päivämäärät reaaliaikaisesta ryhmäliikuntakalenterista https://bcoulu.cubemanager.fi/calendar/client/

Kesän uutuudet

Huikea kesäaikataulu alkoi tänään! Kesällä saamme ohjelmaamme toivottuja uutuustunteja Physiopilates, Sointukylpy ja Tabata.

PhysioPilates on fysioterapeutin ohjaamaa kuntouttavaa pilatesharjoittelua. Harjoitteet ovat pilateksen klassista repertuaaria lempeämpiä. PhysioPilates-harjoitteiden tavoitteena on oppia käyttämään kehoa optimaalisesti. Tunnilla vahvistetaan ryhtiä tukevia ja koko kehon tukilihaksia sekä rentoutetaan yliaktiivisia ja kireitä lihaksia, jotta kehon kannatus ja arjen askareet onnistuisivat helpommin. Tunti on täydellinen läsnäoloharjoitus, jossa keskitytään omaan kehoon ja oloon. Tunti soveltuu kaikille ennaltaehkäisemään ja kuntouttamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.

Anna mielesi sekä kehosi puhdistua ja rentoutua sointukylvyssä. Äänimatka vaikuttaa meihin tunnetasolla syvällisesti ja ääni resonoi fyysisessä kehossamme. Meditatiivisessa sointukylvyssä yhdistyy sielua hellivät tuulikellot, elinvoimaa antava taikarumpu ja /tai Tiibetiläisten äänimaljat.
Tunti toimii parhaiten paikan päällä tehtynä.

Tabata-metodissa työskennellään 20 sekuntia ja levätään 10 sekuntia. Luvassa vauhdikasta ja hikistä, mutta helppoa aerobista harjoittelua ja lihaskuntoa. Välineenä vain kengät ja matto.

Kesäkuun toiminnallinen kuukausivalmennus

Haluatko treenata salilla/ulkona tehokkaasti ja monipuolisesti? Toiminnallisella salitreenillä kehität voimaa, aerobista kuntoa ja muokkaat kehonkoostumusta. Treenit haastavat sinua sopivasti mukavuusalueesi ulkopuolelle, mutta niin että tekeminen on mielekästä ja mukavaa! 

Toiminnallisen treenin kuukausivalmennuksessa opit paljon liikkeitä vapailla painoilla, erilaisia treeni metodeja ja hyvät liiketekniikat. Sekä saat opastusta harjoittelua tukevaan ravintoon.

Valmennuksen hinta on 299€, johon kuuluu 4 henkilökohtaista tapaamista Iida-valmentajan kanssa. Treenit tehdään kuntosalilla tai halutessasi treenit pystyy muuttamaan helposti ulkotreeneiksi! Treenataan kesällä yhdessä.
Ota rohkeasti yhteyttä Iidaan p. 050 360 7658, iida.niittykoski@olo.fi, ig @valmentajaiida

Voit ostaa valmennuksen myös infosta/verkkokaupasta.

Nuorten ryhmä

Nuorten ryhmä alkaa taas! Kevään aikana toteutunut ensimmäinen nuorille suunnattu ryhmä sai mukavaa palautetta ja jokainen nuori koki oppineensa uutta ja hyötyneensä harjoittelusta.  Kesäksi tulee uusi ryhmä ja nyt saa ilmoittautua!
Tunnetko tai tiedätkö sinä yläasteikäisen, jota kiinnostaisi kuntosali- ja lihaskuntoharjoittelu ja kaipaisi kesäksi tekemistä? Liikuntakeskus Olon nuorten ryhmä starttaa uudelleen, nyt kesäkuun ajan! Luvassa ohjattua toiminnallista kuntosaliharjoittelua 7.-9. luokkalaisille tytöille.

Tehokasta, turvallista, monipuolista ja innostavaa lihaskuntoharjoittelua, liiketekniikoiden omaksumista sekä laitteisiin tutustumista. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kuntosalista, kaikki pääsevät harjoittelemaan omalla tasollaan. Ryhmään mahtuu mukaan 8-10 treenaajaa. Treenit toteutuvat joka tiistai klo 15-16 Liikuntakeskus Olossa alkaen tiistaina 7. kesäkuuta. Ohjaajana toimii fysioterapeutti, valmentaja Juulia. Ryhmätreenit toteutetaan 5 kertaa ja hinta vain 70 euroa (kuntosalin jäsenille maksuton).
Lisäkysymykset ja ilmoittautumiset suoraan Juulialle numeroon 050 3399816 tai sähköpostiin juulia.aksila@olo.fi

Iloa ja energiaa kesään!

-Olon tytöt

Author picture