Tainan tarina: Valmennuksesta apua arkeen ja nivelrikkoon

1. Kuka olet? 
Taina 63v, arjessa aktiivinen liikkuja ja elämästä nauttija.
2. Miksi valitsit pt-valmennuksen? 
Lähdin valmennukseen, koska halusin kohottaa kuntoa, saada voimaa ja liikkuvuutta. Minulla on todettu nivelrikko polvissa ja halusin lihakset kuntoon oikeilla ohjeilla sekä tsemppaajan.
 
3. Millaiseksi olet kokenut valmennuksen?
Aivan mahtavaa on ollut! Kunto on kohonnut ja varmuutta tullut treeneihin. Ryhtini on parantunut ja jonkun verran läskitkin sulaneet. Juulia on saanut treeneissä minut kerta toisensa jälkeen ylittämään itseni. Tunnit ovat olleet niin fyysisesti kuin henkisesti aivan mahtavia.
 
4. Koetko hyötyneesi valmennuksesta? Miten olet hyötynyt? 
Koen todella hyötyneeni valmennuksesta. Kuntotestit ovat osoittaneet, että lihaskunto on parantunut ja liikkuvuutta on tullut lisää. Lisäksi jaksan omassa arjessani paremmin. 
 
5. Mikä sinua motivoi treenaamaan?
Tästä on hyvä jatkaa, kun valmennuksesta on saanut hyvät edellytykset, ohjeet ja opit. Juulia on valmentajana ihan parasta A-luokkaa.
 
Valmentaja/ft Juulian kommentti: ”Tainan tavoitteet olivat ensisijaisesti sekä yleis- että lihaskunnon kohentamisessa sekä polvien ja alaraajojen lihasten vahvistamisessa ja niistä lähdettiin liikkeelle. Treeneissä huomioitiin aina polvien kiputilanne ja loistavia tuloksia saatiin aikaan. On mieletöntä, että Taina työntää nykyisin jalkaprässissä yli 100kg, eikä polvet ole millänsäkään! Tähän johti tietysti nousujohteinen harjoittelu ja se, että kivut on saatu pysymään aisoissa. 
 
Ruokailua katsottiin myös yhdessä kuntoon, jotta säännöllisyys ja monipuolisuus toteutuvat ja pikkuhiljaa myös kilotkin karisevat. Pelkkää smooth sailingia valmennusaika ei ole ollut, vaan olkapään pitkäaikaisen reistailun vuoksi treenejä on muovailtu sopivimmiksi, kuormitusta säädetty ja kuntouttavia harjoitteita otettu mukaan edistämään parantumista.
 
Kokonaisuudessaan Taina on tehnyt tärkeää ja hyvää työtä itsensä eteen ja tulokset näkyvät niin olossa, olemuksessa kuin tekemisessäkin. Hyvä Taina!”
Author picture