Tatjanan tarina: Itseluottamusta valmennuksen avulla

Olen 39- vuotias, 2 lapsen äiti. Minulla oli ryhti jäänyt imetyksen jälkeen huonoksi ja kärsin selkä/niska/hartia säryistä päivittäin. Olo oli muutenkin uupunut ja väsynyt. Lähes 4-vuotta olin itse aloittanut kuntoilun monta kertaa ja joka kerta se päättyi ennen kuin kunnolla alkoi. Yritin liikaa aluksi ja väärillä tekniikoilla. Lopulta päätin hakea apua ja otin personal traineriksi Hanna-Leenan.
 
Hanna-Leenan kanssa käytiin läpi kokonaisvaltaisesti tavoitteet, liikuntatausta ja elämäntilanne sekä tehtiin kuntotesti. Siltä pohjalta hän lähti suunnittelemaan minulle sopivaa treeniä. 
 
Hanna-Leena opetti miten liikkeet tehdään oikein ja varmisti, että teen ne oikein. Hän oli kannustava, tsemppasi koko ajan yrittämään parhaani. Hanna-Leena suunnitteli monipuolisia ja vaihtuvia treenejä. Treenit oli sopivan haastavia. Ja mikä tärkeintä hän sai minut taas uskomaan itseeni. Hänen kanssaan oli todella mukava ja innostavaa treenata. Pikkuhiljaa rupesin huomaamaan kuinka jaksoin enemmän myös töissä että kotona. Olo tuntui paremmalta treenien jälkeen, sekä fyysisesti, että mielialakin parantui. Selkä  ja hartia säryt rupesi vähenemään, kunnes lopulta jäi kokonaan pois. Olo tuntui kevyemmältä ja ryhtikin on parempi. Vain 3 kk:ssa tunnen oloni taas hyvinvoivaksi ja kunto on noussut kohisten. Tästä on hyvä jatkaa.
 
“Tuhannet kiitokset Hanna-Leena, ilman sun apua en olisi nyt tässä. Olet ihan paras. Terveisin hyvinvoiva ja liikunnasta taas innostunut Tatjana”
 
Valmentajan kommentit:
Tatjana on hyvä esimerkki siitä, miten pienillä arjen muutoksilla saa vähitellen isoja hyvinvointia ja terveyttä lisääviä muutoksia aikaan. Joskus siinä muutosten opettelussa ja niiden tuomisessa arkeen tavaksi on hyvä olla ammattilainen tukena. Tatjanan omakohtaisesti kokemien hyötyjen lisäksi edistyminen nähtiin konkreettisesti kuntotestien tulosten ihan hurjana parantumisena. Se sai valmentajankin taas kerran huomaamaan miten tärkeää monipuolisen liikkumisen säännöllisyys onkaan.
 
Author picture