Miksi pienryhmävalmennus?

Terveys ja tekemisen ilo

Tulemalla mukaan pienryhmävalmennukseen satsaat omaan terveyteesi. Pienryhmävalmennuksessa tutustut samalla muihin valmennuksessa mukana oleviin, joilla on vastaavia tavoitteita kuin sinulla -halu pitää omasta terveydestä huolta. Pienryhmävalmennuksessa saat ryhmän tuen ja koet yhdessä tekemisen ilon. Ryhmän voima on mieletön ja tämä tuo sinulle lisää tsemppiä muutosten tekemiseen.  

Saavutat tavoitteesi

Pienryhmävalmennuksessa kannustava ja ammattitaitoinen valmentaja auttaa sinua ja muita ryhmäläisiä kohti tavoitteita. Valmentaja on laatinut monipuoliset, tehokkaat ja toimivat harjoitusohjelmat, joita pääset tekemään yhdessä ryhmän kanssa ja omatoimisesti. Ohjelmat ovat laadittu tarkkaan ja huolellisesti, mutta mahdollisia muutoksia tehdään, jos jokin liike ei sinulle sovi. Valmennuksessa otetaan ryhmäläisten toiveet huomioon.  

Edullinen hinta

Pienryhmävalmennus on huomattavasti edullisempi verrattuna yksilövalmennuksiin. Jos olet aiemmin jättänyt palkkaamatta yksilövalmentajan hinnan vuoksi, nyt sinulla on loistava tilaisuus kokeilla valmennusta edullisemmin pienryhmän muodossa. Terveys on arvokas pääoma, jota kannattaa vaalia. Nämä yksilövalmennukset tukevat ja edistävät terveyttäsi, joten tulet takuulla saamaan vastinetta rahoillesi. 

Tee päätös terveytesi hyväksi ja tule mukaan pienryhmävalmennukseen -tämä päätös voi olla elämäsi suunnan muuttaja. Tutustu huikeaan pienryhmävalikoimaamme nettisivuillamme.  

Valmentaja Jenna Lempinen

Author picture