Lauran tarina: Ummikkona kuntosalille

Olen Laura, 30 vuotias kahden vauhdikkaan pojan äiti, koulutukseltani palveluvastaava ja ammatiltani olen siistijä.

Lisää voimaa ja puhtia arkeen

Valitsin pt-valmennuksen jotta oppisin käymään myös kuntosalin puolella, mikä oli täysin vieras maailma minulle. Tavoitteena on ollut saada myös lisää voimaa ja puhtia arkeen. Minulla on taustalla sektio ja vatsalihasten erkaumaa, jotka tuottivat myös omat hankaluutensa kuntoilun aloitukseen.

Uuden alku

Astuessani ensimmäistä kertaa kuntosalille, olin täysi ummikko ja totaalisen pihalla siellä. Pt-valmennus olisi ainoa vaihtoehto, jolla saisin salin laitteet tutuiksi ja oppisin myös oikeat tekniikat. Kävin Liikuntakeskus Olossa ensin Saaran juttusilla ja häneltä sain lämpimät suosittelut Jennasta valmentajana. 

Valmennus on ollut itselleni erittäin hyödyllinen. Opin todella paljon uutta kuntoilusta ja onnistuin ylittämään itseni monen monta kertaa. Sain myös paljon toivottua lisää puhtia arkeen, niin töissä kuin kotonakin lasten kanssa. Jenna on ollut erittäin kärsivällinen kanssani ja ihanasti jaksanut tsempata vierellä koko asiakkuuden ajan.

Valmentaja Jennan mietteet:
‘Kiitos Lauralle yhteisestä matkasta. Laura kertoi minulle, että hänelle oli tärkeää saada lisää energiaa hektiseen pikkulapsiarkeen. Näimme kerran viikossa kuntosaliharjoituksen merkeissä ja kannustin muihinkin terveyttä edistäviin tekoihin, mikä toisi lisää puhtia. Pala palalta ja pieniä asioita omaksuen Lauran hyvinvointi otti askeleita eteenpäin. Matkaan mahtui myös vastoinkäymisiä, mutta nekin otimme vastaan opettavina kokemuksina. Oli hienoa luoda Lauran kanssa avoin keskusteluyhteys, jonka ansiosta valmennus oli häntä parhaiten palveleva.
Lisäksi valmentajalle oli mahtava huomata, kuinka Lauran hyvinvointi nousi ja hän sai lisää voimaa arkeen. ‘
Author picture