Kevään ryhmäliikunta-aikataulu on nyt julkaistu!

 

Kevään ryhmäliikunta-aikataulu on h u i k e a ! Lähes 70 tuntia viikossa toinen toistaan mahtavampia tunteja Oulun parhaiden ohjaajien ohjaamana. Kevään aikataulussa on panostettu asiakkaidemme toiveisiin ja tehty paljon toivottuja muutoksia. Annattehan jatkossakin meille palautetta toiveistanne.

Keväällä aikatauluun tulee viisi uutta lajia ja yksi toivottu suosikki palaa Olon ohjelmaan. Uusia tunteja ovat Olo Kiinteytys, Spin&Core, Olo Lantionpohja, Olo Keppijumppa sekä 60+ Lihaskunto. Syke30-tunti tekee paluun kevään listaan. Aikataulu löytyy reaaliaikaisesta kalenterista ja kaikki tuntikuvaukset löydät osoitteesta: https://olo.fi/palvelut/ryhmaliikuntakalenteri/

Upeaan ohjaajakaartiimme tulee ensi vuonna lisää ohjaajia. Superammattilaiset Kaisa Harmaala tulee ohjaamaan BodyBalancea ja TotalBodya. Margareeta Haapajoki tulee ohjaamaan BodyPumpia. Myös ihana Nelli Kokko palaa Ololle ohjaamaan RPV -tuntia. Lämpimästi tervetuloa uusien ohjaajien tunneille!

Aamu- ja päivätunteja on kaupungin runsain määrä! Meidän päiväkävijät sekä 60+ asiakkaat ovat niin aktiivisia, että tarjontaa on jälleen lisätty. Olemme Oulussa ainoa liikuntakeskus, jolla on näin paljon tunteja myös päivisin.

60+ tunteja on todella kattavasti ja paljon erilaisia lajeja. 60+ tunneilla pidetään huolta toimintakyvyn lisäämisestä ja ylläpitämisestä monipuolisin harjoittein. Toiveisiinne on vastattu ja Riden lihaskuntotunti palaa ohjelmaan torstai aamulle. Päivätunneille on kovasti toivottu lantionpohjantuntia takaisin ja se palaa uutena perjantai aamuun. Lisäksi perjantai aamuun saadaan myös toivottu puolen tunnin keppijumppa.

Loistavaa alkavaa uutta vuotta kaikille ja rohkeasti kokeilemaan eri tunteja!

Terveisin, Olon ohjaajat

 

Author picture