Junnaako salitreeni?

Hei treenaaja, milloin viimeksi sun saliohjelmasi on päivitetty?

Jos et muista viime kertaa tai siitä on yli kaksi kuukautta, nyt olisi ehdottomasti aika päivittää!
 
Tässä sulle pari painavaa syytä, miksi ohjelman päivitys on paikallaan:
1. Keho saa uutta ärsykettä, jolloin kehityksesi pysyy nousujohteisena ja saat tuloksia (lue lihas kasvaa, kunto kohenee, olo paranee). Ajan kuluessa samalla treeniohjelmalla treenaten kroppa tottuu ja kehitystä ei tapahdu.
 
2. Treenimotivaatio ja -into saavat boostia. Kun ohjelma vaihtuu, saat uutta haastetta ja intoa harjoitella. Tämä auttaa tekemään treenaamisesta säännöllisempää, sillä salille on mukava lähteä ja tiedät, mitä siellä tulet tekemään. Lisäksi päivitys ja tilanteen katsastaminen saavat miettimään omia tavoitteita koskien treenaamista, liikkumista ja yleisestikin hyvinvointia. Myös tämän myötä treeni on mielekkäämpää, sillä tiedät tekeväsi hyviä, kehittäviä juttuja itseäsi varten.
 
3. Treenisi pysyy monipuolisena, ja mitä monipuolisemmin treenaat sitä kestävämmäksi ja toimivammaksi kehosi tulee. Keho liikkuu useisiin eri suuntiin eri nopeuksilla ja eri tasoilla. Jos pysyt treenissäsi aina vain niissä tutuissa, samoissa vanhoissa liikkeissä, eivät muut liikkeet ja liikesuunnat pääse kehittymään ja tällöin mm. loukkaantumisriski kasvaa. Ohjelmaa muokatessa harjoitat samalla sekä kehoa että aivoja ja hermostoa, kun pääset opettelemaan uutta.
 
Joten jos mietit ohjelman päivitystä, tämä on sinun merkkisi varata aika.
Osta omasi suoraan verkkokaupasta, Olon infosta tai haluamaltasi valmentajalta.
 
P.S. Jos toivot, että ohjelmat päivittyisivät automaattisesti ja turha mietintä siitä, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei, turhauttaa, ehdotan ja suosittelen, että otat itsellesi osaavan ja ammattitaitoisen valmentajan. Valmentajan tuella treenaamisesi on järkevää, nousujohteista ja kaikki yllä mainitut kohdat hoidossa. Uskaltaisin väittää, että saattaisi pian olla yksi elämäsi parhaimpia päätöksiä.
 
Samat ohjeet tässäkin, varaa omasi suoraan verkkokaupasta, Olon infosta/respasta (s-posti: info@olo.fi) tai haluamaltasi valmentajalta.
 
Treeniterveisin,

valmentaja ja fysioterapeutti Juulia🌞

Author picture