Uutuus! Kuukausivalmennus

 

Liikuntakeskus Olon kuukausivalmennus on uusi, huikea yksilövalmennuskonsepti, jossa treenaat asiantuntevan ohjauksen avulla kohti tavoitettasi kuukauden ajan. Nopea tehostartti kohti valitsemaasi tavoitetta!

Valmennustapaamisten lisäksi saat juuri sinulle räätälöidyt oheis- ja kotiharjoitteet, jotka tukevat kehittymistäsi. Valmentajasi tukee sinua koko valmennuksen ajan. Kuukausivalmennukset ovat suunniteltu erilaisin teemoin, joten kaikenlaista uutta ja jännittävää on luvassa. Kannattaa olla siis tarkkana ja napata itseä kiinnostava valmennus heti.

Valmennuksen sisältö

  • Yksilövalmennus kuukausittain vaihtuvalla teemalla
  • 4 tapaamista = 1kk
  • Treeniohjelmat, oheis- ja kotiharjoitteet ja valmentajan tuki
  • Kokonaisvaltainen valmennus
  • Tietyn teeman valmennusta myydään yhden kuukauden ajan, jolloin valmennus on lunastettava. Valmennuksen voi tämän jälkeen toteuttaa koska vain.
  • Valmennuksen hinta 299 euroa
  • Osta verkkokaupasta, vastaanotosta tai valmentajalta

Kuukausivalmennusten teemat 2022

Valitse alta oma teemasi ja osta valmennus verkkokaupasta https://olo.fi/product/kuukausivalmennus/.

Huhtikuu: Vahva Selkä

Haluatko voimaa keskivartaloon ja selkään, sekä lisää hallintaa keskivartaloon tukemaan arkea ja liikkumistasi? Onko sinulla selkäkipuja, jotka eivät tahdo talttua?

Valmennuksessa harjoitetaan keskivartaloa ja selkää monipuolisesti kohti parempaa hallintaa, tukea ja liikkuvuutta. Treenit eivät ole yksitoikkoisia selän ojennuksia tai vatsarutisteluja, vaan kehität näitä alueita koko kehon liikkeiden sekä tukiliikkeiden avulla sinulle toimivalla ja tavoitettasi tukevalla tavalla. Vahvan keskivartalon ansiosta koko kehosi voi paremmin ja saat tehoa myös muuhun harjoitteluusi!

Toukokuu: Rakastu juoksuun

Oletko aina halunnut oppia juoksemaan tai kaipaatko vaihtelua juoksuusi? Valmennus sopii sinulle, jos haluat kehittyä juoksuharrastuksessasi tai aloittaa juoksuharrastuksen.

Valmennuksessa saat tietoa, kuinka harjoitella turvallisesti, progressiivisesti tai tehokkaasti. Tavoitteenasi voi olla esim. 5km juoksu yhtäjaksoisesti tai 10km ajan parantaminen. Valmennuksessa saat juoksua tukevat harjoitteet, juoksuohjelman sekä tekniikkavinkit.

Kesäkuu: Toiminnallinen treeni

Valmennus sisältää toiminnallisen treenin parhaat palat! Monipuoliset ja tehokkaat harjoitteet auttavat sinua jaksamaan arjessa paremmin ja lisäämään suorituskykyä. Treenit ovat vaihtelevia ja viimein selvität, mitä METCON, WOD, AMRAP ja EMOM tarkoittavat!

Heinäkuu: Kesän parhaat ulkotreenit

Nautitaan kesäkeleistä ja liikunnasta ulkona. Ulkotreeneissä voi olla esim. porrastreeniä, kahvakuulaa, joogaa, toiminnallista harjoittelua, pyöräretkiä, suppailua tms. Treeneissä mennään ilon kautta ja liikutaan monipuolisesti haluamallasi tavalla. Tämä valmennus on treenikesäsi kohokohta!

Elokuu: Vahva keskikeho

Valmennus sisältää ruokavalion ja tehokkaat treeniohjelmat. Valmennuksen avulla saat tehostartin syksyyn, kohti parempaa lihaskuntoa sekä kiinteämpää kehoa! Treeneissä voidaan painottaa haluamaasi lihasryhmää tai treenata tehokkaasti kaikkia kehon lihasryhmiä.

Syyskuu: Syksyn startti aloitteleville treenaajille

Lempeä kaiken kattava starttipaketti liikunnallisen loppuelämän aloittamiseen. Valmennuksessa ohjataan tavoitteiden asettamisessa ja kannustetaan sinua tavoitteita kohti. Helppoa treeniä sekä liikkuvuuden parantamista pienin askelin. Tee liikkeelle lähdöstäsi mahdollisimman helppoa tämän valmennuksen avulla.

Lokakuu: Opi parhaat voimaliikkeet

Suuret voimaliikkeet, kuten maastaveto ja takakyykky, ovat monipuolisia treeniliikkeitä, joilla kehität voimaa ja saat muotoa vartaloon. Vai olisitko enemmän kiinnostunut leuanvedosta ja ylävartalon, olkapäiden ja käsivarsien lihasten ja lihasvoiman kehittämisestä? Valmennuksessa saat ohjausta parhaiden voimaliikkeiden turvallisiin suoritustekniikoihin sekä vinkkejä tukiliikkeisiin, joilla edistät kehittymistäsi.

Treenit suunnitellaan sinun tavoitteidesi ja toiveittesi perusteella. Tämän valmennuksen avulla saat lisää tehoa treeneihisi!

Marraskuu: Raskausajan treenit

Haluatko liikkua turvallisesti ja tehokkaasti läpi raskausajan? Etkö ole varma, millaisia liikkeitä kannattaa suosia ja millaisia välttää/korvata? Odottavalle äidille suositellaan liikuntaa raskausaikana, sillä liikunnalla on valtavasti positiivisia vaikutuksia. Liikunta raskausaikana parantaa fyysistä kuntoa ja auttaa jaksamaan paremmin arjessa. Liikunta ehkäisee liiallista painonnousua ja pienentää riskiä sairastua raskausdiabetekseen. Liikunnan avulla voit ennaltaehkäistä raskausajan tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kipuja ja kolotuksia. Se kohentaa mielialaa ja nopeuttaa synnytyksestä palautumista.

Valmennus sisältää monipuoliset treeniohjelmat sekä vinkit terveelliseen ruokavalioon. Valmennuksen tavoitteena on auttaa sinua voimaan mahdollisimman hyvin läpi raskauden. Valmennuksen myötä lisäät fyysistä ja henkistä vahvuutta uudenlaisessa elämäntilanteessa. Raskausajan treenaamisen yleinen suositus on liikkua omaa kehoa kuunnellen. Tässä valmennuksessa selvität, mitä se käytännössä tarkoittaa. Valmennuksen myötä lisäät hyvää oloa odotusaikaan sekä rentoutta tulevaan synnytykseen.

Joulukuu: Palaudu synnytyksestä

Valmennuksessa saat turvalliset ja asiantuntijan suunnittelemat treeniohjelmat synnyttäneelle äidille. Treeneissä keskitytään keskivartalon ja lantionpohjalihasten vahvistamiseen sekä lihastasapainon ja ryhdin parantamiseen. Valmennuksen avulla saat rakennuspalikat rankemmille treeneille tulevaisuudessa. Äidin omaa aikaa oman hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseksi, josta on hyötyä koko perheelle.

Author picture