Tanja Mikkonen-Karila

Olen fysioterapeutti, PhysioTrainer ja Psyykkinen valmentaja. Liikunta on iso osa elämääni ja haluan olla mukana auttamassa ja kannustamassa muitakin liikkumaan tavalla tai toisella. Fysioterapiassa minua eniten kiinnostavat tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisy ja kuntoutus, ja olen myös käynyt fysioterapeuteille tarkoitetun PhysioTrainer-koulutuksen, jonka myötä pystyn entistä paremmin valmentamaan fysioterapeuttisella otteella “tavallista treenaajaa” sekä laatimaan lajityypillisiä vaativia kuukausiohjelmia. Kokeneemmille ja tavoitteellisesti treenaaville ohjelmoin toimivat treenit lihasmassan ja maksimivoiman kasvatukseen. Fyysisen harjoittelun lisäksi mielen asiat kiinnostavat minua, ja psyykkisen valmentajan roolissa tuen sinua tapojen muuttamisessa, voimavarojen löytämisessä ja motivaation ylläpitämisessä matkalla kohti tavoitettasi.

Tavallisten työikäisten ja ikäihmisten ohjaaminen on minulle mieluisaa. Olen myös FasciaMethod-ohjaaja, ja lempeiden liikkuvuusharjoittelutuntien lisäksi käytän FasciaMethod-konseptin harjoitteita myös valmennuksissani. Lisäksi ohjaan RVP- ja FysioMix-tunteja. Harrastan itse voimaharjoittelua, ryhmäliikuntaa ja ulkona liikkumista, ja vastapainona kuntoilulle rakastan ruuanlaittamista ja lukemista. 

Luonteeltani olen rauhallinen ja positiivinen, enkä hätkähdä vähästä. Minun kanssani treenaat turvallisesti, oli lähtötasosi mikä tahansa.  

Valmennuskieli: suomi ja englanti

Laita seurantaan ja laita rohkeasti DM!