Saila Törmikoski

Olen käynyt ensimmäisen kerran Liikuntakeskus Olossa (silloinen Beauty Center) asiakkaana jo yläasteikäisenä. Pidin jo silloin naisten salin tunnelmasta ja iloisesta ilmapiiristä. En olisi uskonut silloin, että myöhemmin työskentelen täällä.

Aloitin työt asiakasneuvojana vuonna 2003 ja olenkin viihtynyt Liikuntakeskus Olo:ssa jo yli 19 vuotta. Olen työskennellyt täällä vuosien varrella erilaisissa tehtävissä, kuten asiakasneuvojana, ryhmäliikuntaohjaajana, Fustra personal trainerina ja yksilövalmentajana. Vuoden 2017 alusta olen toiminut palvelujohtajana ja vuodesta 2018 alkaen myös ryhmäliikuntavastaavana.

Liikuntakeskus Olo on minulle kuin toinen koti ja haluan sekä asiakkaiden, että henkilökunnan viihtyvän täällä yhtä hyvin kuin itsekin viihdyn. Minulle on tärkeää, että Oloon on helppo tulla ja viihtyä. Täällä on sinua vastassa iloinen, ystävällinen  ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä siistit tilat.

Liikunta on minulle tärkeää ja vapaa-ajallani harrastan pyöräilyä, hiihtoa, lukemista ja käyn kuntosalilla. Olen huomannut, että opiskelen myös mielelläni koko ajan jotain töiden ohessa. Haluan oppia uutta ja kehittää itseäni paremmaksi työssäni. Yritän kuitenkin pitää huolen myös siitä, että työn, opiskelun, kuntoilun ja palautumisen suhde säilyy hyvinvointia tukevana.

Sailan saamaa palautetta: “ahkera, huomioonottava ja lämmin”, “tulee toimeen ihan kaikkien kanssa”, “kyky olla aidosti läsnä tekemättä itsestä numeroa”, “lempeän päättäväinen”, “suorasanainen & rehellinen”, “idearikas”, “tietää paljon kaikesta” “salin mama”