Maria Alaviitala

Liikunta on kuulunut elämääni aina, lajit ovat vain vaihtuneet vuosien saatossa: yleisurheilu, kuntonyrkkeily, potkunyrkkeily,  jumpat, kuntosali ja viimeiset pari vuotta myös kahvakuulailu. 

Hieroja- ja PT-taustan myötä tavoitteenani on antaa asiakkaalleni kokonaisvaltainen hyvä olo, johon kuuluu muun muassa liikunta, ravinto, lepo ja lihashuolto. Kolmivuorotyötä tehneenä osaan ottaa hyvin huomioon sen, miten vuorotyö ja etenkin yövuorot vaikuttavat myös treenaamiseen ja treenien jaksottamiseen.

Innostun siitä, kun asiakas löytää omat tavoitteensa ja liikunnan ilon (olipa laji mikä tahansa), oivaltaa itse asioita ja on valmis tekemään töitä päästäkseen omiin tavoitteisiinsa. Valmentajana näkee myös oman työnsä tuloksen esimerkiksi asiakkaan virkeydessä, kiinteytyneessä kropassa ja etenkin liikunnan ilon löytymisessä sekä elämäntapojen muutoksessa. Kolmivuorotyötä tehneenä osaan ottaa hyvin huomioon sen, miten vuorotyö ja etenkin yövuorot vaikuttavat myös treenaamiseen ja treenien jaksottamiseen.

Olen pitkäaikainen Liikuntakeskus Olon asiakas ja syksystä 2015 alkaen työskennellyt valmentajana, ryhmäliikuntaohjaajana ja hierojana. Tällä hetkellä teen ohjauksia päivätyön ohessa.

Marian samaa palautetta: “jämäkkä, avoin, helposti lähestyttävä”, “kovakuntoinen ja kiva”, “rauhallinen, rehti ja reilu”, “olet se tyyppi johon turvaudutaan”, luottamusta herättävä”, “mielettömän hauska kaveri”, “reipas treenaaja”.