Juulia Aksila

Moikka! Olen Juulia ja koulutukseltani fysioterapeutti. Kuvailisin itseäni iloiseksi, sosiaaliseksi ja tartun uusiin mahdollisuuksiin innolla itseäni haastaen. Olen helposti lähestyttävä ja minun kanssani ei tarvitse turhia jännittää. Työssäni minulle on tärkeintä ihmisen avoin kohtaaminen, kuunteleminen ja motivoiminen. Haluan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja tarjota keinoja hyvinvointisi sekä toiminta- ja suorituskykysi edistämiseksi.

Minulla on monipuolista kokemusta tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiasta, kuntoutuksesta ja ennaltaehkäisystä. Lisäksi olen kouluttautunut suorituskykyvalmentajaksi, mikä tuo sekä valmennukseen että fysioterapiaan erilaisia näkökulmia. Harjoittelun ohjelmoiminen ja esimerkiksi jonkin tietyn urheilulajin huomioiminen treenissä kiinnostavat minua kovasti. Perinteisen hoitohuonefysioterapian sijaan nautinkin mahdollisuudesta auttaa asiakasta monipuolisesti ja vaivan/vamman kuntoutuksen lisäksi kehittää myös muita hyvinvoinnin ja fyysisen toimintakyvyn osa-alueita. Siksi myös fysioterapiassa on mukana valmennuksellinen ote. Rakastan työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja harjoitus- ja kuntoutusohjelmat rakennan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeita ja tavoitteita ajatellen.

Minulla on pitkä urheilutausta kilpauinnissa, ja kun uikkarit jäivät naulaan, jatkoin uraani valmennuksen parissa. Ymmärrystä harjoittelun tavoitteellisuudesta ja progressiivisuudesta löytyy koulutusten lisäksi myös omasta takaa. Kuntosaliharjoittelu tuli mukaan varhaisessa vaiheessa ja kuuluu yhä harrastuksiini. Nautin monipuolisesta liikkumisesta ja itseni toteuttamista myös luovalla tavalla, vapaa-ajallani minut saattaakin löytää esimerkiksi salilta, pelaamassa sulkapalloa, askartelemassa, heittämässä yatzy-noppia ystävieni kanssa tai kirjoittelemassa runoja!

Valmennuksissani autan, kannustan ja tuen Sinua kohti tavoitettasi sekä aktiivista ja tervettä elämää! Valmennukseeni voit tulla oli tilanteesi sitten millainen tahansa, halusit kehittää itseäsi tai taklata jonkin kivun, vaivan tai vamman.

Valmennuskieli: suomi ja englanti

Lämpimästi tervetuloa ❤️

Juulian saamaa palautetta:

“Tapaamisiin on aina mukava tulla, ja treenit ovat kuluneet paitsi hikeä pyyhkien ja painojen alla pinnistellen, välillä myös vatsalihaksia naurusta pidellen. Iso kiitos!”

“Valmentajani Juulia on ollut alusta asti kärsivällinen, kannustava ja harjoittelu on ollut monipuolista sekä kehittävää. Harjoittelu on kokonaisvaltaista ja siinä otetaan huomioon minun toiveeni. Minua motivoi harjoittelussa kuntoutumisen etenemisen lisäksi yhdessä tekemisen tunne ja kannustaminen.”

“Juulian iloisuus tarttuu ja antaa toivoa, että tästä selvitään. Huolellinen ohjaaja, joka huomioi tilanteeni. Ymmärtää, että ihminen on kokonaisuus, joskus on hyvä flow ja joskus takkuaa.”