Jenna Lempinen

Olen Jenna Lempinen , 29-vuotias paljasjalkainen oululainen. Olen myönteinen ja energinen tyyppi. Harrastan tavoitteellisesti juoksua ja  talvisin hiihdän. Lisäksi kuntosalilla tulee tehtyä juoksijan lajinomaista voimaharjoittelua. Vapaa-aika menee perheen parissa: minulla on kaksi pientä poikaa, joiden kanssa arki on kaikkea muuta kuin tylsää ja seesteistä.

Päätyökseni teen Olossa valmennuksia. Joka arkipäivä avaan Olon ulko-oven hymy huulilla ja riemulla laitan pinkin työtakin päälle.
Teen työtäni suurella sydämelläni ja se näkyy myös ulospäin.

Valmentajana olen empaattinen ja iloinen, mutta sopivan topakka. Minulla on poikkeuksellinen kyky tsempata sinut ylittämään itsesi ja oivaltamaan hyvinvoinnin kulmakivet. Valmennuksessani pidän merkittävänä iloa ja pysyviä muutoksia. Nämä muutokset tulevat pitkällä aikavälillä, pienin askelin. Valmennuksessani huomioin sinut yksilönä, jonka pohjalta rakennan järkevän ja kehittävän harjoitusohjelman kohti sinun tavoitteitasi.

Haluan rohkaista sinua ottamaan askeleen kohti unelmiasi ja tuen, autan, kannustan sekä motivoin matkallasi eteenpäin. Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni.

Koulutus:
▪️Personal Trainer, Trainer4you
▪️Lukuisia ryhmäliikunnan ohjaajaa -koulutuksia
▪️Koulutettu Hieroja, OAKK
▪️Hierojan EAMT: urheilijan lihashuolto, nivelten liikkuvuuden edistäminen
▪️Lukuisia liikunta-alan koulutuksia mm. voimaharjoittelun ohjelmointi, vatsalihaserkauman kuntoutus ja lantionpohjan vahvistaminen
▪️Erityisosaaminen: Juoksuvalmennus, Hiihtovalmennus,  Kestävyysharjoittelu, Voimaharjoittelu, Elämäntapamuutokset, Äitiysliikunta ja Terveysliikunta.

Ota seurantaan Instagramissa ja pistä rohkeasti DM!