Hanna Keränen

Olen Hanna, 33-vuotias keväällä 2024 fysioterapeutiksi valmistuva valmentaja. Minua kiinnostaa erityisesti liikunnan vaikutus hyvinvointiin ja jaksamiseen ennaltaehkäisevänä tekona itsesi hyväksi. Tulevana fysioterapeuttina ja valmentajana olenkin iloinen voidessani työskennellä erityisesti tämän aiheen parissa. Olen myös kiinnostunut erilaisten tuki- ja liikuntaelin vaivojen ja vammojen huomioimisesta liikuntaharrastuksesi sekä arkesi kannalta, ja toivoinkin voivani auttaa sinua pääsemään takaisin liikunnan pariin ja/tai jatkamaan vaivasta huolimatta kuntosali- tai muuta liikuntaharrastustasi.

 
Itseltäni löytyy monipuolista lajitaustaa, mutta yksi ylitse muiden on ollut jo yli 10-vuoden ajan kiipeily, jonka parissa nykyään myös työskentelen. Kiipeilyn kautta erityisesti taito- ja voimaharjoittelu sekä liikkuvuus ovat lähellä sydäntäni. Koen mielekkäänä suunnitella eri lajien ohjeisharjoittelua, mutta olen myös todella kiinnostunut keskittymään kuntosaliharjoittelun ohjelmointiin puhtaasti kunnon ja hyvinvoinnin näkökulmasta katsottu. Olet siis tervetullut valmennukseeni, harrastitpa sitten mitä tahansa aina lukemisesta ja käsitöistä juoksuun, hiihtoon tai vaikkapa geokätköilyyn liittyen.
Tulevan fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen käynyt seuraavat koulutukset:
-     PhysioPilates taso 1 ohjaajakoulutus 2022
-     T4Y Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija 2023
-     T4Y Liikkeen laadun asiantuntija 2023
-     Kajaanin amk, restonomi 2015.
 
Tämän lisäksi olen täydentänyt osaamistani voimaharjoitteluun, juoksemiseen, ravitsemukseen sekä palautumiseen liittyvien kurssikokonaisuuksien osalta.  Valmentajana haluan tukea tutkitusti terveyttä edistäviä tekoja, joten dieetit ja laihduttelu eivät kuulu valmennukseeni. Voimme keskustella ravitsemuksesta painoneutraalisti omaa sekä toisten kehoa kunnioittaen. Toivonkin, että jokainen ottaisi askeleen kohti hyväksyvämpää sekä sallivampaa ilmapiiriä, ja nauttisi liikunnan tuomasta ilosta ilman iän ikuista painetta ulkonäöstä. Hyvä olo löytyy kokemuksista ja elämästä nauttimisesta!
 
Valmennuskielet: suomi ja englanti.
 
Tervetuloa valmennukseeni, törmäillään Ololla!