Anu Rautio-Sainio

Liikunnan ammattitutkinto (Lapin Urheiluopisto), Ikäihmisten liikunta ja ravitsemus (Ikä-instituutti), liikuntalääketieteen perusopinnot (Itä-Suomen yliopisto).

Hei, olen Anu ja työskentelen liikuntakeskus Olossa personal trainerina, ravintovalmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana (kahvakuula). Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä pääasiassa kuntosali, mutta tykkään ihan kaikenlaisesta liikunnasta. 
 
Mielestäni elämässä tärkeintä on terveys, hyvinvointi ja jaksaminen. Valmennuksissani edetäänkin aina näiden mukaan ja ohjelmointi suunnitellaan niin, että sinä jaksat ja nautit niistä eikä ylikuormitusta pääse sýntymään. Hyvinvointiin kuuluu kokonaisvaltaisesti hyvä ja riittävä uni, monipuolinen ruokavalio ja liikunta.
 
Ravintovalmennuksissani en käytä valmiita ravinto-ohjelmia enkä suosi puntaria. Haluan, että opit syömään läpi elämäsi oikeaa ravitsevaa ruokaa sinulle sopivan määrän. Tavoitteellisesti treenaavien kanssa ravintovalmennus kulkee mukana koko valmennuksen ajan. Tiesitkö, että tuloksiisi vaikuttaa jopa 70-80% toimiva ruokavalio?
 
Asiakkaideni muutama kommentti minusta ja valmennuksestani:
” Iloinen ja aina hyvällä päällä.”
” Monipuoliset ja tehokkaat treeniohjelmat.”
” Määrätietoisesti kulkee kohti asiakkaan tavoitetta.”
 
Jos haluat hyvinvointia ja jaksamista lisää arkeesi, kehonkoostumuksen muutosta (eli lisää lihasta ja rasvanpolttoa), painonpudotusta, ruokavaliosi parantamista tai olet aloittelemassa vasta tutustumaan kuntosalitreeenaukseen, niin valmennan sinua erittäin mielelläni. Rakastan työtäni ja teen tätä täydellä sydämellä sinua kuunnellen 🙂
 
Ota instagram tilini seurantaan ja laita rohkeasti DM! Minut löydät Instagramista nimellä anurasa.