Kevään huikean runsas ryhmäliikunta-aikataulu on julkaistu! Aikatauluun on säilytetty sekä lisätty asiakkaidemme suosikkitunteja ja lisäksi mukana mahtavia UUTUUS -tunteja. Olon superammattitaitoiset ohjaajat tarjoavat sinulle treenielämyksiä yli 60 tunnin edestä joka viikko!

Tanssikansaa hellitään, kun saadaan kaksi uutta tanssituntia lukkariin: Les Mills Dance sekä LatinDance. Lisäksi suosittua Pilatesta tulee useampi tunti viikkoon, HuoltavaJooga palaa arki-iltaan yms. Tiesithän, että Olon tuntien tasot on merkitty tähdillä. Yhden tähden tunnit hellivät kehoa ja mieltä. Kahden tähden tunnit haastavat jo enemmän voimaa, kuntoa sekä koordinaatiota. Kolmen tähden tunnit nostavat treenit anaerobiselle tasolle, josta koko keho kiittää. Tähtien avulla löydät juuri sinulle tähän hetkeen sopivat tunnit.

LES MILLS DANCE

Kevään huippu-uutuus on Les Mills DANCE tunti! Les Mills on kehitellyt Sh’bamin tilalle entistä huikeamman tanssitunnin! Les Mills Dance lanseerataan Ololle ma 8.1. klo 19.00. Tule mukaan tutustumaan ja ihastumaan uuteen lajiin jo heti alusta alkaen. Les Mills Dance -tunteja pääsee tanssimaan kolme kertaa viikossa: maanantaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin.

Les Mills Dance tuntikuvaus

Les Mills Dance on energinen tanssillinen treeni. Jokainen ohjelma on kestoltaan 45 minuuttia ja koostuu kymmenestä erillisestä musiiikkikappaleesta omalla koreografiallaan. Les Mills DANCE on ammattitanssijoiden suunnittelema ja se on saanut inspiraatiota globaaleista tanssigenreistä ja musiikista. Tanssiliikkeet ovat innovatiivisia ja sopivat täydellisesti yhteen musiikin kanssa. Les Mills DANCE on helppo opetella ja loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat parantaa tanssitaitojaan ja samalla tulla parempaan kuntoon. Les Mills DANCE sopii kaikille, jotka rakastavat tanssia.

UUTTA LAUANTAILLE

Lauantaina aamupyöräilyn jälkeen starttaa ihana combo LatinDance ja Kehonhuolto. Molemmat ovat 45 minuutin pituisia tunteja, joten voit olla yhden tunnin tai molemmat kerralla. Mikä parasta, nämä tunnit sopivat hyvin kaikille! Ohjaajana kokenut konkari Heidi Holappa.

LatinDance tuntikuvaus

Tunnilla tanssitaan helppoja latinotansseja (cha chaa, samba, salsa, jive ym) hikoillen, mutta hymyssä suin. Et tarvitse aiempaa tanssi osaamista, vaan voit vain heittäytyä latinomusiikin vietäväksi.

Kehonhuolto tuntikuvaus

Tunnilla tehdään rauhallisia liikkuvuusharjoitteita, sekä venytyksiä, joilla rauhoitetaan kehoa ja mieltä.

PILATES

Pilates kasvattaa suosiotaan ympäri maailman ja myös Ololla seurataan tätä trendiä. Huikean Pilates -suosion johdosta lisäsimme keväälle toisen iltapilateksen. Supersuositun Riden Pilateksen lisäksi saamme uutuustunnin: VoimaPilates, jonka ohjaa Satu Kokko. Keväällä saamme siis nauttia eri tasoisista Pilatestunneista: PhysioPilates tunnilla opetellaan Pilateksen perusteet kuntoon ja haastetaan kehoa lempeästi, mutta tehokkaasti. Monesti vähemmän on enemmän, eli ehdottomasti kannattaa käydä PhysioPilateksessa, vaikka olisit jo kokenut pilatestreenaaja. Riden Pilatestunnit sisältävät jo haastavampiakin liikkeitä, mutta liikkeiden eri vaihtoehtoja toteuttaen saat juuri oman tasoisesi treenin. Uutuus VoimaPilates tunti on suunnattu jo Pilatesta harrastaneille haastaen kehon syviä lihaksia jo hieman enemmän. Pilates on loistava treeni koko kehon hallinnan sekä liikkuvuuden parantamiseen yms.

VoimaPilates tuntikuvaus

VoimaPilates tunneilla tehdään tehokkaita harjoituksia, jotka vahvistavat erityisesti kehon syviä lihaksia, parantavat liikkuvuutta, hallintaa ja tasapainoa. VoimaPilates sopii hyvin Pilatesta jo aiemmin harrastaneille, mutta tunnilla annettavien vaihtoehtojen myötä tunnille voi hyvin osallistua sekä aloittelijat, että haastetta kaipaavat liikkujat. Tunnilla voidaan käyttää apuna kuminauhaa, pilatestiiltä ja pieniä painoja.

MUITA UUDISTUKSIA
  • Maanantai aamupäivän Kuntopiiri on ollut niin suosittu, että lisäsimme toisen Kuntopiirin perjantai aamupäivään klo 10.40. Tunti sopii hyvin kaikille, koska liikkeet tehdään omaan tahtiin ja omalla tasolla aikaa vastaan.
  • Päivälle on toivottu lisää tanssitunteja, joten sellainen sinne saadaan. LatinDance tunti tulee uutuutena torstaille klo 11.00, ohjaajana ihana Linda Nurmi.
  • Keskiviikko iltaan palaa toivottu Sointukylpy. Mahdollisesti tässä voidaan pitää myös välillä YinJoogaa. Esitä toiveesi tunnilla, palauteboksiin tai sähköpostilla.
  • Sirpan suosittu Olo Kiinteytys -tunti päästään jumppaamaan keskiviikkoisin klo 17.35.
  • Torstain BodyStep ja Les Mills Core -tunnit vaihtuvat toiveenne mukaisesti aikaisemille ajoille.
  • Huoltavaa Joogaa on kovasti toivottu iltaan ja se saadaan toteutumaan torstai-iltaan!
  • Lauantaina kehonhuoltotunti, jossa tehdään rauhallisia liikkuvuusharjoitteita. Liikkuvuusosuuden jälkeen tehdään ihania venytyksiä, joilla rauhoitetaan kehoa ja mieltä.

Mahtava kevät tulossa!

Author picture