Kaisa Harmaala

Heippa! Mun nimi on Kaisa ja olen 39-vuotias liikunnanohjauksen ammattilainen Oulusta. Liikkumisen iloon hurahdin jo pienenä tyttönä ja nuoruusvuoteni menikin jalkapalloharrastuksen ja myöhemmin tanssiharrastuksen ja -opetuksen parissa. Liikunta-alalla olen toiminut vuodesta 2000 erilaisten liikunnanohjausten parissa eri ikäryhmien kanssa. 

Valmentajana otan huomioon asiakkaan toiveet, tavoitteet ja mahdolliset liikkumiseen liittyvät mieltä ja kehoa askarruttavat rajoitukset. Liikuntaan liittyvistä kipukohdista saattaakin muodostua sinun suosikki juttu tai jopa vahvuutesi. Innostun suuresti asiakkaan ylittäessä itsensä. Onnistuneen liikuntareseptin täytyy sisältää monipuolista liikettä, sopivaa kurinalaisuuden opettelua, palautumisen sallimista ja nauramista. 

Kiinnostuksen kohteet: tanssi, jooga, voimaharjoittelu, tradenomin opinnot LAMKissa, musiikki, kasvisruoka, matkustaminen, koirat <3 ja eläimet.

Erityisosaaminen: oman liikuntalajin löytäminen “pitää olla sitä jotain”,  liikuntaneuvonta, elämäntapamuutokset, monipuolinen liikunnan ohjelmointi

Koulutus: Liikuntaneuvoja, Kisakallion urheiluopisto

Personal trainer, Kisakallion urheiluopisto

Ryhmäliikuntaohjaaja, LES MILLS

  • sekä lukuisat ryhmäliikuntakoulutukset, kuten kahvakuula, sisäpyöräily, voimaharjoittelu.

 
Ota yhteyttä ja kysy valmennuksesta sekä tervetuloa tunneilleni!
 
Terveisin, Kaisa